Ana sayfa Dizi Haberleri Firdevs Yöreoğlu ile akıllara yazılan Nebahat Çehre’nin Aşk-ı Memnu gerçeği!

Firdevs Yöreoğlu ile akıllara yazılan Nebahat Çehre’nin Aşk-ı Memnu gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Nebahat Çehre, 2008-2010 yıllarında rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Firdevs Yöreoğlu karakteri ile akıllara yazılmıştı. Ünlü oyuncu bu karakter nedeniyle dizilerden de hep benzer teklifler aldığını ve bunun çok yanlış bir durum olduğunu söyledi.

Çehre, “Bir oyuncuyu kalıplaştırmak çok yanlış bir şey. Ben kalıplaşmak istemiyorum. Oyuncu her kalıbı yıkar. Ben Yeşilçam’da 180 gibi film yaptım. Her karakteri oynadım” diyerek bu düşünce tarzına itiraz etti.

Sinema filmi yapmadığını ve sinemaya özel bir tavır koyduğunu belirten Nebahat Çehre, “Sinemaya bir tavır koydum.İyi de şeyler geldi, gelmedi diyemem. Orada bir direnmem var. Ne zaman kırarım onu bilemiyorum” dedi.

Aşk-ı Memnu dizisinin bitmesinin üzerinden 9 yıl geçti ama tekrarları hala ekranda izleyici toplamayı başarıyor.

Aşk-ı Memnu için bir itiraf yapan Nebahat Çehre, “İnanır mısınız çocuklar, son yeni gösterimde biten orada izledim. İlk defa ikinciyi izlemiş oldum. O da evde olduğum zamanlar” diyerek diziyi 2010 yılından 9 sene yeniden izlediğine vurgu yaptı.

Firdevs Yöreoğlu karakterinin üzerine yapışmasına anlam veremeyen Çehre, “Ama dizilerde başarılı olduğun bir şeyin üzerine gidiyorlar. Bu her oyuncu için geçerli” diye de açıklamada bulundu.

Aşk-ı Memnu’nun sinema filmi olması durumunda oynayıp oynamayacağı sorulan oyuncu, sinema filmi yapılacak bir dizi olmadığı ve bu halinin başarılı olduğunu ve böyle kalması gerektiğini sözlerine ekledi.

Uçankuş TV’nin röportajını videodan izleyebilirsiniz: