Ana sayfa Dizi Haberleri Flaş bilgi! Gülperi dizisi, İstanbullu Gelin’e rakip olacak!

Flaş bilgi! Gülperi dizisi, İstanbullu Gelin’e rakip olacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrolünde oynadığı Gülperi dizisinin çekimleri devam ediyor.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen dizi, Show TV’de ekrana gelecek.

Dizinin yayın gününün Cuma olacağı şeklinde bazı bilgiler gelmekte. Eğer Show TV, Cuma akşamları Gülperi’yi yayınlamaya karar verirse, Star TV’nin Cuma gününe damgasını vuran dizisi İstanbullu Gelin ile de rakip olacaklar!

Asmalı Konak dizisinden beri birbirlerine her projede destek olan ve son olarak İkinci Şans filminde birlikte oynayan Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz de ister istemez ekranda rakip iki dizinin başrolleri olacaklar!

Flaş bilgi! Gülperi dizisi, İstanbullu Gelin'e rakip olacak! 8

Gülperi dizisiyle ilgili detaylar ise şöyle:

Dizinin sloganı ise “Bir anneyi sadece çocuklarının nefreti öldürür.”

Yeşilçay, dizide kaybettiği eşinin ailesi tarafından üzerine atılan iftira sebebiyle üç çocuğunu kaybetme eşiğine gelen Gülperi isimli bir anneyi canlandırıyor. Ona verdiği bu büyük savaşta en büyük desteği ise gençlik aşkı olan avukat Kadir’i ise Timuçin Esen oynuyor.

Yapımcılğını TİMS&B Productions’ın, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, dizinin senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat kaleme alırken, yönetmenliğini Cem Karcı yapıyor.

Çekimleri Antep’te başlayan dizide, çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin gözyaşlarıyla dolu hikayesini konu alıyor.

Yeni sezonun merakla beklenen ikilisi:

Nurgül Yeşilçay & Timuçin Esen’ den ilk kareler

Flaş bilgi! Gülperi dizisi, İstanbullu Gelin'e rakip olacak! 9

Eşinin ailesi tarafından zihinleri bulandırılmış ve engel olamadığı için ellerinden kayıp gitmeye başlamış üç çocuğunun kalbini yeniden kazanmak, kendi adını onların diline yeniden “anne” olarak kazımak için savaşan Gülperi’nin yürek burkan hikayesi yeni sezonda ekran başındaki izleyenleri derinden sarsacak.

Çocuklarını yeniden kazanmak için gözünü kırpmadan sonunu göremediği bir mücadeleye giren Gülperi’nin dizide en büyük destekçisi ise başarılı oyuncu Timuçin Esen’in canlandırdığı avukat Kadir karakteri olacak. Gülperi; mücadelesinde hiç beklemediği kadar yanında olan Kadir’in desteği ile karşılaştığı zorluklar karşısında ayakta kalmaya çabalayacak.