Ana sayfa Dizi Haberleri Flaş değişiklik geldi ama Ferhat ile Şirin dizisinin ayağı çukurda!

Flaş değişiklik geldi ama Ferhat ile Şirin dizisinin ayağı çukurda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz –Ferhat ile Şirin dizisinin ilk 2 bölümen sonraki 3. ve 4.bölümlerinin performansı büyük eleştiri almıştı. Senaryo ikna edici olmakta uzaklaşın ca hemen senarist değişikliğine gidildi.Şimdi bu değişikliğin diziyi kurtarıp kurtarmayacağı merak ediliyor.

Yeni senarist grubunun hazırladığı 5.bölüm 20 Aralık Cuma günü ekrandaki yerini alacak. Dizi için final kararı alındığına yönelik söylentiler de sosyal medyada dolaşıyor.

Peki Ferhat ile Şirin dizisi kurtulur mu? Cansu Dere, Leyla Tanlar ve Tolga Sarıtaş’ı buluşturan yapımın ilk iki bölüm performansından sonra ciddi bir düşüş sergilemesi aslında beklentilerin çok altında kalmasının bir sonucu.

Senarist değişikliği diziye renk katabilir, bazı izleyicileri yeniden ekran başına oturtabilir ama dizi zaten çok çok iyi başlamadı. Ortalamanın üzerindeydi sonra da ortalamanın bile altına düştü.

Sonuç olarak, senarist değişikliği yeni izleyicileri ekrana çekmek için çok da etkili olmayacaktır.Çünkü sorun şu; dizinin genel hikayesi ikna edici ve izleyiciyi ekran başına toplayacak ilgi çekicilikten uzak…