Ana sayfa Dizi Haberleri Flaş iddia! Çarpışma dizisinin yayın günü, iddia edildiği gibiyse durum vahim!

Flaş iddia! Çarpışma dizisinin yayın günü, iddia edildiği gibiyse durum vahim!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Elçin Sangu ve Kıvanç Tatlıtuğ’un baş rolünde oynadıkları Çarpışma dizisinin yayın tarihi ile ilgili söylenti, kafaları karıştırdı!

Ay Yapım’ın Show TV için hazırladığı dizi, etkileyici senaryosu ve kadrosuyla dikkat çekiyor.

Dizinin yayın günü henüz net değil. Ancak gelen bir habere göre, karşısındaki dizileri zor günlerin beklediği de anlaşılıyor!

Peki Çarpışma için hangi gün ön plana çıktı?

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Çarpışma dizisinin yayın günü için Perşembe akşamı konuşulmakta.

İlk iki bölümün çekimleri bittikten sonra Kasım ayında ekrana gelmesi beklenen dizinin günü Perşembe olursa, izleyici büyük bir kafa karışıklığına uğrayacak.

Zira atv’de Bir Zamanlar Çukurova, Star TV’de Avlu ve Bizim Hikaye dizilerinin olduğu gün, Kanal D’nin yeni dizisi Muhteşem İkili de yayına girecek.

Kerem Bursin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel ve Özge Gürel’in baş rolünü paylaştığı iddialı dizinin yayın tarihi, kısa bir süre önce 1 Kasım Perşembe olarak açıklanmıştı.

Her iki dizi de güçlü kadrosu ile dikkat çekiyor.

Hikayeleriyle de izleyiciye iyi birer alternatif olacaklar. Ancak aynı gün yayınlanmaları ve karşısındaki diğer dizilere de bakılınca, en çok da izleyiciyi zorlayacak gibi duruyor!

Henüz kanaldan resmi bir açıklama gelmedi ancak Perşembe günü muamması, şimdiden o gün yayınlanan tüm diziler için pastanın bölünmesi anlamına geliyor.

İşte Birsen Altuntaş’ın o paylaşımı: