Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV, Elkızı dizisinin reytingini bile arayan bir durumla karşılaştı!

Fox TV, Elkızı dizisinin reytingini bile arayan bir durumla karşılaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin büyük emeklerle ortaya konan Elkızı isimli dizisine verdiği şansını takdir etmek lazım. Dizinin ortalamanın altında kalan reytinglerine rağmen devam ettirilmesi bu sezon kanalın diğer dizileri için yaptığı hatalardan ders çıkarttığını gösterdi.

Elkızı dizisi için 13. bölümde final kararının alınması büyük bir talihsizlik oldu. Dizi hayranları böyle etkili bir dram hikayesinin daha uzun sürmesi gerektiğini ve Elkızı’na yazık olduğunu belirten birçok eleştirel paylaşım yaptı.

Sevda Erginci, Perihan Savaş ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı Elkızı dizisinin günü de değiştirildi. Artık pazar akşamları yayınlanacak olan Elkızı’nın 11. bölümü de 16 Ocak Pazar akşamı izleyici karşısına çıkacak. Dizinin 13. bölümde final yapması bekleniyor ama Fox TV yeni gününde iyi reytingler gelirse diziyi devam ettirebilir…

Fox TV, Elkızı dizisinin reytingini bile arayan bir durumla karşılaştı! 7

Tabii ki bunlar varsayım. Yargı ve Teşkilat gibi iki dizinin yanında Elkızı’nın pazar akşamları şansı düşük olacaktır. Elkızı dizisi yerine Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Maske Kimsin Sen isimli yarışma programının durumu ise diziye yazık olduğunu gösteriyor.

15 Ocak Cumartesi akşamı Survivor 2022 yarışması başladı. Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizileri de ekranda yeni bölümleri ile yer almaya devam etti. Maske Kimsin Sen yarışması ise oldukça düşük reytingler alarak, Elkızı’nın bile elde ettiği reytinglerin altına düştü.

Elkızı dizisinin Cumartesi akşamları sadık bir izleyici kitlesi vardı. Şimdi Fox TV’nin yaptığı bu gün değişikliği kararı dizinin aleyhine oldu. Hem de Maske Kimsin Sen yarışma programı dizi kadar bile reyting alamadı.

15 Ocak Cumartesi günü Maske Kimsin Sen’in beşinci bölümü ekrana geldi ve ortalamanın çok altında gerçekleşen reytingler ile yarışma sadece AB grubunda sekizinci olarak, ilk 10 program arasına katıldı.

Tüm kişilerde 14. olan yarışma programı, ABC1 grubunda ise 13.’lük elde etti. Bu sonuçlar da gösteriyor ki, Fox TV, Elkızı dizisinin gününü değiştirerek büyük yanlışa imza attı.