Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV için hangi dizisini yayından kaldıracağı gerçeği ile yüzleşme zamanı!

Fox TV için hangi dizisini yayından kaldıracağı gerçeği ile yüzleşme zamanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında haftanın her günü için dizi var… Yasak Elma, Baraj, Mucize Doktor, Sen Çal Kapımı ve Kefaret’in iyi reytingler aldığını görüyoruz. Özellikle Baraj son haftalardaki iyi çıkışı ile adeta ipten döndü… Yani bu dizilerin yayından kaldırılması ihtimali yok.

Ancak Fox TV bir dizisine yol vermek durumunda. Bunun sebebi de Çeşme’de çekimleri devam etmekte olan Son Yaz dizisinin artık yayına gelebilmesi için sayılı zaman kaldı. Yani ekrandaki bir dizinin ömrü, Son Yaz dizisinin gelişi ile bitecek.

Peki bu şanssız dizi hangisi olacak? İşte bu sorunun yanıtı 2 dizide kilitleniyor… Bunlardan en muhtemel olanı Çarşamba akşamları yayınlanan ve Alp Navruz ile Ceren Yılmaz’ı başrolde buluşturan Zümrüdüanka. Gün değiştirdikten sonra yine reyting sorunu yaşayan dizi, hikayesiyle de son haftalarda izleyicilerini fazlasıyla kızdırdı.

Fox TV için hangi dizisini yayından kaldıracağı gerçeği ile yüzleşme zamanı! 11

Zümrüdüanka’nın Son Yaz’ın gelişi ile birlikte yayından kaldırılma ihtimali yüksek. Ancak bu noktada bir başka dizi daha dikkat çekiyor.

Fox TV’nin bu sezon başlayan Çocukluk dizisi de son haftalarda reytinglerinin düşmeye başlaması ile dikkat çekiyor.Erdal Beşikçoğlu, Burcu Özberk, Selen Öztürk ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yayından kaldırılması ikinci seçenek gibi duruyor. Zira, Zümrüdüanka’ya göre daha avantajlı bir konumdu.

Fox TV için hangi dizisini yayından kaldıracağı gerçeği ile yüzleşme zamanı! 12

Son Yaz dizisi, çok iddialı bir yapım ve hazırlıklar da bir süredir devam ediyordu. Çekimlerin yapılması ve setten ilk fotoğrafların paylaşılması da kısa zaman sonra ekrana gelebileceğini gösteriyor.

Yani, Aralık ayı Fox TV’nin bir dizisi için finalin yaşanacağı ay olma ihtimali çok yüksek.

Bu dizi Zümrüdüanka mı olur yoksa Çocukluk dizisine mi kıyılır bilinmez… Ancak Fox TV’nin elinde fazla bir seçenek de yok. Diğer diziler şu anda iyi durumda.

Son Yaz dizi ekibinin Çeşme çekimleri sırasında Ali Atay tarafından kaydedilen bu selfi, bir başka dizinin de vedasının yaklaştığını anlatıyor.

Fox TV için hangi dizisini yayından kaldıracağı gerçeği ile yüzleşme zamanı! 13

Son Yaz’ın oyuncu kadrosu da çok dikkat çekiyor: Başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı dizinin kadrosundaki diğer oyuncular şöyle:

“Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu.”