Ana sayfa Dizi Haberleri atv’de bir dizinin biletinin kesilmesine az kaldı!

atv’de bir dizinin biletinin kesilmesine az kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv, yeni diziler konusunda çok iştahlı. Şu aşamada çekimleri yapılan ve yakında ekrana gelmesi muhtemel olan 3 dizisi bulunuyor… Ancak bu 3 dizinin yayına başlaması demek, ekrandaki bazı işlerin de final yapması anlamı taşıyor…

Bu 3 diziden birisi Ağustos ayından bu yana hazırlıkları süren ve fragmanları yayınlanan Akıncı. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi bir kahramanlık öyküsü ve farklı bir konsepti var. Akıncı dizisine ekip o kadar titizlendi ki, her ayrıntıya dikkat ediliyor. Dizinin stoklu gideceği ve bu nedenle de çekimlerin hakkını vererek yapılacağı da setten gelen bilgiler arasında. Yani Akıncı dizisinin her bölümü bir önceki kadar kaliteli olacak.

atv'de bir dizinin biletinin kesilmesine az kaldı! 9

atv’nin hazırlıkları devam eden bir başka dizisi ise Maraşlı. En son yönetmen Kudret Sabancı’nın ayrılması ile gündeme gelen dizide yaşanan bazı aksaklıklar süreci uzattı. Burak Deniz ve Alina Boz’un başrollerinde yer aldığı dizinin yakın zaman içinde görücüye çıkması bekleniyor. Akıncı gibi Maraşlı da 2021 yılının başlarında izleyicilerle ekranda buluşabilir.

atv'de bir dizinin biletinin kesilmesine az kaldı! 10

atv ekranlarında yayına hazırlanmakta olan 3. dizi ise Kardeşlerim. Dizi için çekimler başladı. Hatta setten ilk fotoğraflar da geldi. Merakla beklenen bir yapım olan Kardeşlerim’in sloganı “Gerçek kardeşlik paylaşılan acıda başlar” şeklinde. Yani bir dram yapımı daha geliyor.

Yapımına NGM’nin imza attığı, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı atv’nin yeni dizisi “Kardeşlerim” kanalın bu sezonki önemli projelerinden birisi olacak gibi duruyor. Dizide birbirlerine sıkıca bağlı dört kardeşin hikayesini izleyeceksiniz.

atv'de bir dizinin biletinin kesilmesine az kaldı! 11

Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Halit Özgür Sarı, Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete gibi ünlü isimleri buluşturan dizi de ekrana gelmek için gün saymaya başladı.

atv’nin şu anda yayında olan dizilerine bakıldığı zaman Salı akşamları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çarşamba günleri Kuruluş Osman, Perşembe günleri Bir Zamanlar Çukurova, Cuma günü Hercai ve Pazar akşamları da Maria ile Mustafa ekranda.

Bu durumda Cumartesi ve Pazartesi günlerini dizisiz geçiren atv, ilk olarak bu iki güne dizi koyacaktır. 3. yeni dizi için ise var olan yapımlardan birisinin final yaptırılması şart.

İşte bu noktada da pazar akşamları izleyicilerle buluşan Maria ile Mustafa dizisinin kurban edilmesi en büyük olasılık… Hilmi Cem İntepe ve Jessica May’in başrollerinde yer aldığı dizi zaten çok iyi reytingler alamıyor. Atv’nin yeni dizisi için bu yapıma yol vermesi hiç de zor bir karar olmayacaktır.