Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV, Kurşun dizisi konusunda hayal kırıklığı yarattı!

Fox TV, Kurşun dizisi konusunda hayal kırıklığı yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz –Kurşun dizisi 7. bölümüyle birlikte 4 Aralık Çarşamba yani bu akşam izleyicilere veda edecek. Çok iddialı bir giriş yapan, ancak istenilen izlenme oranlarına ulaşamayan Kurşun dizisinin finali birçok hayranını üzmekte…

Diriliş Ertuğrul dizisindeki 5 sezonluk Ertuğrul Gazi performansının ardından Kurşun dizisinde Savcı Orhan Atmaca olarak ekranlarda boy gösteren Engin Altan Düzyatan’ın müthiş performansı ise akıllarda kalacak.

Her ne kadar Leyla Devrim karakteri ile Burçin Terzioğlu pek de uyuşmasa, akıllar hep Poyraz Karayel dizisindeki Ayşegül de kalsa da yine de karakterin oturmamasındaki sorun oyuncuda değil… Bir kere karakterin sunuşu ile dizideki olaylar birbiri ile örtüşmediği için inandırıcı olamadı.

Kurşun dizisinde Engin Altan Düzyatan ile Burçin Terzioğlu’nun uyumlu olmadıkları da eleştiriler arasında yer alıyor.

Milliyet Cadde yazarlarınan Sina Koloğlu da bu uyum konusunda “kimyaları pek uymadı” değerlendirmesini yaptı.

Fox TV, Kurşun dizisi konusunda hayal kırıklığı yarattı! 7

Ancak dizinin beklenen izlenme oranlarına ulaşamasa bile Fox TV’nin dizinin arkasında durmaması ve hemen final kararı alması da tartışılacak bir nokta.

Koloğlu, “Yine de kanal arkasında durabilirdi. Dizi cephesi ‘Zor ve riskli’ bir işti. “Piyasa zor, yapacak bir şey yok” dedi. Yani yeni işlere bakacağız mesajı… ” diyerek Fox TV’nin de hata yaptığı fikrinde…

Kurşun dizisi hayranları dizinin arkasında durulsa ve günü de hafta sonuna kaydırılsa yine 1 sezon devam edebilecek bir kalitede yapım olduğu fikrini taşıyor.