Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin çok iddialı başlayan dizisi hatalarıyla adım adım finale yaklaşıyor!

Fox TV’nin çok iddialı başlayan dizisi hatalarıyla adım adım finale yaklaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında ilk sezonu büyük ilgi gören Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz ve Alp Navruz başrollerde yer alıyor. İlk başladığında naif aşk hikayesi ile ilgi gören, Kapadokya’nın muhteşem doğasıyla da izleyicileri büyüleyen dizi, şimdilerde adeta can çekişiyor.

Cumartesi akşamları yayınlandığı zaman da çok iyi reytingler alamayan Zümrüdüanka, Fox TV’nin kararı ile Çarşamba günlerine alındıktan sonra da durumu düzeltemedi. Dizinin reytingleri dün akşam da oldukça kötü geldi. İzleyiciler ise hikayedeki son gelişmelerden sonra umutlarının tükendiğini, artık dizinin kendilerini heyecanlandırmadığını belirten yorumlar yapıyor.

Sosyal medyada Zümrüdüanka dizi ekibine yönelik tepki içeren mesajlar da var. Tüm bunların nedeni ise ikinci sezonda bozulan hikayenin sonrasında bir türlü toparlanamaması ve izleyicilerin de ilk sezondaki hissiyatlarının git gide kaybolması olarak gösteriliyor.

Fox TV'nin çok iddialı başlayan dizisi hatalarıyla adım adım finale yaklaşıyor! 14

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz başrolde iyi performans sergileseler de ikinci sezon için kurulan planların pek de izleyicileri mutlu etmediği haftalardır sosyal medyada yapılan eleştirel yorumlardan anlaşılıyor.

Dizinin reytinglerinin de bir türlü toparlamaması, üstüne bir de hikayenin artık izleyicileri tatmin etmemeye başlaması dizi adına sonun başlangıcı gibi duruyor.

Fox TV, Zümrüdüanka dizisine fırsat verse bile hikayeye yönelik bu tepkiler ile git gide zayıflayan dizinin, adeta ipini izleyiciler çekmeye başladı.

Fox TV'nin çok iddialı başlayan dizisi hatalarıyla adım adım finale yaklaşıyor! 15

Dün akşam 22. bölümü yayınlanan diziye yönelik sert eleştiriler sosyal medyada paylaşılmaya devam etti. Cihan karakterine hayat veren İsmail Hacıoğlu’nun ayrılık haberi de gelmişti. En son Menderes Samancılar’ın katıldığı diziden, Hamit karakteriyle Doğukan Güngör’ün ayrılması ve Hamit ile Suhandan aşkının da sona ermesi izleyicileri çok rahatsız etmişti.

Fox TV'nin çok iddialı başlayan dizisi hatalarıyla adım adım finale yaklaşıyor! 16

Zümrüdüanka dizisi daha ne kadar ekranda kalır, izleyici daha ne kadar ekran başında diziyi heyecanla bekler bilinmez. Ancak işaretler pek de olumlu görünmüyor.