Ana sayfa TV Programları Fox TV’nin dijital platformu Fox Play’e 3 ödül!

Fox TV’nin dijital platformu Fox Play’e 3 ödül!

tarafından ker_def

MMA Türkiye’nin 10. yılı, geçtiğimiz gün IMPACT Konferansı ve Smarties Gala Gecesi ile The Ritz-Carlton İstanbul’da kutlandı. Gecede FOX’un dijital platformu FOXplay, birbirinden değerli 3 ödüle layık görüldü.

Etkinlikte, mobil pazarlama ve mobil teknolojiler hakkında sektöre yön veren güncel bilgiler, trendler, araştırmalar ve öngörüler paylaşıldı. Mobil pazarlama ve mobil mecralara yönelik tek ödül programı olan, yaratıcılık ve inovasyon alanında en iyileri ödüllendiren The MMA Smarties Ödülleri Türkiye ve EMEA Gala Gecesi de aynı günün akşamında gerçekleştirildi.

MMA Türkiye’nin bu yıl altıncısını düzenlediği MMA IMPACT İstanbul’da FOXplay, 2 farklı kategoride toplam 3 ödül kazandı.

“Türkiye MMA Smarties – Doğrudan Satış” kategorisinde Altın ve “Türkiye MMA Smarties – İnovasyon” kategorisinde Gümüş ödüle layık görülen platform, “EMEA MMA Smarties – İnovasyon” kategorisinde ise Bronz ödül aldı.

FOX’un online içerik platformu FOXplay’de izleyiciler platform üzerinden en sevdikleri FOX dizilerine, başarılı filmlere ve dijitale özel içeriklere erişmeye devam ediyor. Kullanıcılar FOXplay’deki belirli içerikleri sadece izlemekle kalmayıp o anda gördükleri ve beğendikleri ürünleri tek bir tıkla aynı ekran üzerinden satın alabiliyorlar.

FOXplay’in zengin içeriğine foxplay.com.tr ve FOX’un mobil uygulaması üzerinden ücretsiz olarak ulaşmak mümkün.