Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde psikolojiyi alt üst eden sahne!

Masumlar Apartmanı dizisinde psikolojiyi alt üst eden sahne!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor. Dizinin yeni bölümleri yine çok etkileyici sahnelerle dolu.

Son yayınlanan 41. bölümde izleyiciler Gülben’in altına işediği anlardan çok etkilendi. Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben karakterinin kendisini istemeye gelen Esat ve ailesi karşısında düştüğü durum birçok kişiyi psikolojik olarak olumsuz etkiledi.

Dizinin hayranları sosyal medyada bu sahneye tepki göstererek psikolojilerini bozduğunu belirten yorumlar yaptı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hikayeye dayanarak yazdığı Madalyonun İçi isimli kitaptan uyarlanan dizi sert sahnelerle dolu…

Ezgi Mola ve Birkan Sokullu’nun da etkili performanslarla başrolde yer aldığı dizide, Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben yeni bölümde öne çıkacak.

Esat’ın kendisini istemeye geldiği günde mutlu olmak adına hayatının en önemli gününde Gülben altına işeyecek. Bu durumu ilk kez fark eden Esat ne yapacağını bilemezken, Gülben’in düştüğü durum izleyicileri de çok kötü etkiledi.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: Kalbim küt küt izledim ben o sahneyi. Yapılmaz bu da. Tuvalet evinde, gidemedi mi tuvalete. Abartılı bir sahneydi. Psikolojimi bozdu. Gülben ne yapsın? Ömür boyu unutulmayacak bir darbe daha aldı. Çok üzücü bir duruma düşürdün senarist.”

Bu sahnenin fazla zorlama bir sahne olduğunu düşünen birçok izleyici bulunuyor. Birçok dizi hayranı bu sahnede kalp çarpıntısı yaşadıklarını ve çok üzüldüklerini belirten yorumlar yapıyor.