Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yayından kaldırma kararı aldığı dizideki büyük çelişki!

Fox TV’nin yayından kaldırma kararı aldığı dizideki büyük çelişki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocukluk dizisindeki en büyük çelişki, yine dizinin bir sahnesinde söylendi! Fox TV’nin yayından kaldırmaya karar verdiği dizinin son iki bölümü yayınlanacak. 18 Aralık Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak olan dizide yine duygusal anlar yaşanacak.

Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Selen Öztürk ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 10.bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Dizide final kararı sonrasında son iki bölümde neler yaşanacağı da merak konusu oldu. Çocukluk dizisinde bir sahne var ki, fragmanı izleyenler hikayedeki çelişkiyi de bir kez daha fark etti.

Selen Öztürk’ün canlandırdığı Gülay karakterinin Burcu Özberk’in hayat verdiği Ayşegül’e söylediği şu sözler dizinin hikayesine yönelik en ciddi eleştiri olarak da düşünülebilir.. Gülay Boztepe diyor ki, “Siz burada bunları mı yapıyorsunuz? Çocukları doğuran analarından ayırıp, başka insanlara mı dağıtıyorsunuz.”

İşte bu sözler de aslında birçok dizi hayranının hikayede pek de içine sinmeyen bir noktaydı. Dizide Gülay karakterinin ağzından bu şekilde ifade edilmesi de dikkat çekici oldu.

Ayşegül ve Gülay arasındaki kavganın da gün yüzüne çıkacağı bir bölüm izleyeceksiniz. Aile kavramının ne kadar önemli olduğunu ortaya koyan Gülay’ın sözleri de akıllara yazılacak. Ayşegül ise zor bir durumda kaldı ve Mahir ile olan gelecek hayalini sürdürecek mi, yoksa buna bir nokta mı koyacak?

Çocukluk dizisinde son 2 bölüm kaldı. 18 Aralık’taki 10.bölümün ardından, 11. ve final bölümü 25 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak. Finale giden yolda neler yaşanacak bu haftaki bölüm bir hayli ilgi çekici olacaktır.