Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisini Fox TV yayından kaldırmadı ama RTÜK canını acıtabilir!

Zümrüdüanka dizisini Fox TV yayından kaldırmadı ama RTÜK canını acıtabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Zümrüdüanka dizisinin, Son Yaz dizisine yer açmak için final yapmasına kesin gözüyle bakan dizi hayranları, Fox TV’nin Çocukluk dizisini yayından kaldırma tercihi ile şimdilik rahat bir nefes aldı…

Ayakta kalmak için senaryoda ciddi değişiklikler yapılması ve sert sahnelerin yer alması son haftalarda dikkat çekiyor. Hamit karakterinin izleyicilerin bu kadar büyük desteğine rağmen diziden gönderilmesi bile önemli bir değişimin işaretiydi.

Zümrüdüanka dizisinin 23. bölümü 16 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak ve dizide Zümrüt’ün bir derdi daha izleyicileri fazlasıyla gerecek. Doğuştan rahminde sorun bulunan Zümrüt’e doktor anne olamayacağını söylüyor.

Dizinin 23.bölüm 2. fragmanında Zümrüt, “Nasıl yanı ben hiç anne olamayacak mıyım?” diye doktora soruyor. Doktor ise, “Bebeği siz taşırsanız evet” yanıtını veriyor.

Zümrüdüanka dizisini Fox TV yayından kaldırmadı ama RTÜK canını acıtabilir! 7

23.bölümden ilk fragmanda da Serhat, babaannesi Azimet hanıma şöyle diyordu: “Taşıyıcı annelikle bebek sahibi olan birçok çift varmış. Siz yeter ki karar verin dedi.”

Yani Türkiye’de yasal olarak taşıyıcı anneliğin yasak olduğu biliniyor. Zümrüdüanka dizisi başka bir ülkede mi çekiliyor ki, senaryoda taşıyıcı annelik normal bir durummuş gibi sunulabiliyor.

RTÜK’ün bu sahneye ne söyleyeceği merak konusu oldu. Belki Fox TV şimdilik diziyi yayından kaldırmadı ama bu taşıyıcı anne konusu RTÜK’ün de dikkatinden kaçmayacaktır.

Hikayede Zümrüt ve Serhat bebek sahibi olmak için Deniz’in taşıyıcı annelik yapmasını kabul edecek mi, bu da çok merak ediliyor. Dizinin 23. bölümünde işte bu taşıyıcı annelik meselesi bir hayli gürültü kopartacaktır.

Zümrüt’ün ani rahatsızlığıyla ortaya çıkan sağlık sorunu; genç çifti yeni bir sınavın eşiğine getirir. Bu sınavdan ya güçlenerek ya da ayrılarak çıkacaklardır.

Suhandan’ın hamileliği konakta soğuk rüzgârlar estirir. Sağlanan ateşkes ile Özgüçleri hayatlarından çıkardıklarını düşünen Demirkanlar, kendilerini tekrar bir kaosun içinde bulur. Bu habere tek sevinen ise Zümrüt’tür.

Adım adım Demirkan olmaya doğru giden Meliha’nın yaptığı bir hata, hem Zümrüt’ü hem de ailesini utanca boğar. Ülfet ve Rüstem arasında yaşanan büyük hesaplaşma, o güne kadar iki tarafın da sakladığı bir sırrı ortaya çıkarır.

Girdikleri sınavdan güçlenerek çıkmaya karar veren Zümrüt ve Serhat, önlerindeki tek seçeneği kabul ederek kendilerine yeni bir sayfa açar. Ancak bu sayfada onlarla birlikte üçüncü bir kişi daha olacaktır.