Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV yeni dizi görüşmeleri yapıyor! Peki hangi diziler yayından kaldırılacak?

Fox TV yeni dizi görüşmeleri yapıyor! Peki hangi diziler yayından kaldırılacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Fox TV için yeni dizi görüşmesi yapıldıkça dizi hayranları hop oturup hop kalkıyor! Fox TV ekranlarında zaten 7 gün için de 7 dizi var… Şu anda çekimleri yapılan Savaşçı için yer yok… Kanalın dizileri aslında diğer rakiplerinin dizilerine oranla iyi seviyelerde. Şu aşamada şu dizi final yapar denilebilecek bir yapım da yok gibi…

Ancak Fox TV zorlama bir karar verip de Sen Çal Kapımı dizisini reytingleri 4’lü seviyelerde olduğu için yayından kaldırabilir. Ancak bu da zorlama bir karar olur… Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi hem reytinglerde hem de sosyal medyada iyi bir gidişat sergiliyor… Yani başka bir kanalda olsa yayından kaldırılma endişesi yaşanmaz.

Ancak Fox TV’de şimdiden bir dizinin biletinin kesilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Çünkü 4 sezondur başarılarla devam eden Savaşçı, 5. sezona çok iddialı şekilde hazırlandı. Kadro yenilendi ve çekimler sürüyor… Savaşçı’nın yayınlanabilmesi için bir dizinin bitmesi şart.

Fox TV’nin dizileri ve son durumları şöyle:

Pazartesi: Yasak Elma… Çok iyi gidiyor…
Salı: Baraj: İyi gidiyor…
Çarşamba: Mamusiyet… 24 Şubat’ta başlıyor..
Perşembe: Mucize Doktor…Çok iyi gidiyor.
Cuma: Son Yaz… İyi gidiyor…
Cumartesi: Sen Çal Kapımı… Kötü değil, çok iyi de değil ama kanalın en düşük reytingli dizisi…
Pazar: Kefaret… Çok iyi gidiyor.

Fox TV dizilerinin durumu bu. Yani bu ortamda Savaşçı dizisini yayına alıp da yayından kalkan dizinin reytingini bile yakalayamama tehlikesi de var.. Sonuç olarak, kanalda adeta bir dizi enflasyonu var…

Şimdi de kanalın yeni bir dizi için görüşmelerde bulunduğu ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş, Kefaret’in yapımcısı 25 Film’in Uzak Şehrin Masalı için Fox TV ile görüşme halinde olduğunu yazdı.

Uzak Şehrin Masalı dizisi 2021-2022 sezonu için düşünülüyor. Yani gelecek sezon ekranda olacak. Can Sinan imzalı dizinin senaryosu da aksiyon dolu. Kaçak bir adam ve güçlü bir kadının yollarının kesişme hikayesi olacak ve Kars’ta çekilecek. Dizi iddialı gözüküyor.

Bu dizi için anlaşma yapılır ise Fox TV’nin gelecek sezona mevcut dizilerinden bazılarını taşımayacağı da ortaya çıkıyor. Yasak Elma, Baraj, Mucize Doktor, Son Yaz, Kefaret, Masumiyet, Savaşçı… Bu yapımlar gelecek sezonda da sürebilir. Bir tek Sen Çal Kapımı gelecek sezon için zorlama olur.

Ancak görünen o ki Fox TV’de dizi izleyenler hop oturup hop kalkacak. Çünkü kanal yeni projeler için mevcutlardan birkaçını harcamak durumunda kalacak.