Ana sayfa Dizi Haberleri Fragman bekleyenlere kötü haber! Furkan Palalı, Benim Tatlı Yalanım dizisiyle ilgili bir itirafta bulundu!

Fragman bekleyenlere kötü haber! Furkan Palalı, Benim Tatlı Yalanım dizisiyle ilgili bir itirafta bulundu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisi, yaz sezonu dizileri arasında farklı hikayesiyle dikkat çekiyor.

Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in başrolünde oynadıkları diziyle ilgili bir durum ortaya çıktı.

Bir hafta boyunca yeni bölüm fragmanı bekleyen izleyiciler, sosyal medyadan sürekli tanıtımın neden gelmediğini sorup duruyorlar.

Dizi başladığından beri devam eden bu durumun nedeni ortaya çıktı!

Furkan Palalı, dün akşam Türkiye Lider Marka Ödülleri töreninde “En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncu” ödülünü aldı.

Ödül töreni öncesinde magazincilerle konuşan Furkan Palalı, diziyle ilgili güzel tepkiler aldıklarını, reytinglerin de iyi gittiğini belirterek, bu şekilde giderse yeni sezonda da dizinin devam edebileceğini söyledi.

Bu arada Kurban Bayramı’nda sadece 2 gün sete ara verebileceklerini ve sonrasında çekimlere devam edeceklerini belirtti.

Fragman bekleyenlere kötü haber! Furkan Palalı, Benim Tatlı Yalanım dizisiyle ilgili bir itirafta bulundu! 7

Furkan Palalı, bunun nedenini anlatırken aynı zamanda yaşadıkları bir sorunu da ortaya koymuş oldu!

Palalı, stok bölümlerinin olmadığını belirterek “Bu da büyük bir handikap tabii. Bölümü yetiştiriyoruz, hemen montaja ve miksaja giriyor, sonra bölüm yetişiyor. Fragman da yetiştiremiyoruz hatta seyircilere. O yüzden bu bayramı biraz değerlendireceğiz bir bölüm stok yapabilirsek daha iyi olacak” diye konuştu.

Dizinin yeni bölüm fragmanının neden geç yayınlandığını da açıklamış oldu böylece oyuncu.

Lavinya ile oynayınca baba olma isteği de artmış!

Ünlü oyuncu, dizide babayı oynadıktan sonra gerçek hayatta da baba olma isteğinin arttığını belirterek “Lavinya inanılmaz bir kız, onunla oynamayı çok seviyorum. Onunla oynadıktan sonra biraz daha pozitif bakıyorum ama daha zamanı var. Sadece çocuk sevgim biraz daha kabarmış oldu. Bu süreçte göreceğiz. Hemen olacak bir şey değil” diye konuştu.