Ana sayfa Dizi Fragmanları Fragmanıyla kışkırtıcı Fox TV’nin yeni dizisi İyilik’in yayın tarihi belli oldu!

Fragmanıyla kışkırtıcı Fox TV’nin yeni dizisi İyilik’in yayın tarihi belli oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz sezonu için hazırlıklarını sürdürdüğü üç yeni dizisinden biri olan “İyilik”, ikinci fragmanıyla yayın tarihini duyurdu. Daha önce Kapımdaki Düşman adıyla duyurulan dizinin başrollerinde İsmail Demirci, Hatice Şendil ve Sera Kutlubey gibi başarılı isimler yer alıyor.

Uyarlama diziler konusunda ustalaşan Medyapım tarafından hazırlanan İyilik dizisi, Güney Kore’de başarılı olan The Queen’s House isimli yapımın bir uyarlaması. Dizinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturuyor. 22 Nisan’da final yapacak Aşk Mantık İntikam dizisinin yerine 29 Nisan’da yayınlanmaya başlayacak İyilik dizisi cuma günleri reytingleri zorlamaya çalışacak.

Fragmanıyla kışkırtıcı Fox TV’nin yeni dizisi İyilik’in yayın tarihi belli oldu! 7

Dizinin ilk tanıtımında Hatice Şendil’in canlandırdığı Neslihan’ın dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da bu illüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, İsmail Demirci’nin canlandırdığı kocası Murat’ın onu uzun zamandır aldattığını öğrenecektir.

Yeni fragmanda ise ayakkabı tasarımcısı Murat, defile öncesinde Sera Kutlubey’in hayat verdiği Damla ile herkesten uzakta arabada vakit geçirmektedir. Murat’ın Damla’ya tasarladığı ayakkabıyı defilede en önemli parça olarak sergileyeceğini söylemesi sevgilisini çok sevindirir.

Fakat Neslihan Murat’ın kendisini Damla ile aldatmasını öğrenmesiyle planlar değişir ve defilede Damla’yı büyük bir sürpriz beklemektedir.

İyilik dizisi ilk bölümüyle 29 Nisan Cuma 20.00’de FOX’ta!