Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı reytingin kulağından tuttu, Fox TV ise kara kara düşünüyor!

Sen Çal Kapımı reytingin kulağından tuttu, Fox TV ise kara kara düşünüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Temmuz ayında yayınlanmaya başladığı andan itibaren Sen Çal Kapımı dizisi izleyicilerin kalbini çaldı ve bu durum ilk 8 bölüm boyunca hiç değişmedi. Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisinin hem uyumu hem enerjisi ile dizi, haftalardır en çok izlenen dizi olmayı da sürdürüyor.

Ağustos ayının son haftasıyla birlikte yeni dizilerin de yayınlandığı bu ortamda Sen Çal Kapımı’nın haftalık reytinglerde en çok izlenen dizi olmayı sürdürmesi de önemli bir başarı olarak görünüyor. Dizinin her bölümü ilgi çekiyor, fragmanların milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Bölüm yayınlanmadan önce sadece fragmanların izlenme sayıları 15 milyonu bulabiliyor…

Böyle bir ortamda Sen Çal Kapımı dizisinin Çarşamba akşamları yerini Öğretmen dizisine bırakması ne kadar mantıklı olur? Fox TV’nin bu konuda vereceği karar önemli. Şayet Sen Çal Kapımı gün değiştirir ise bunun olumsuz yansıma ihtimali yüksel.

Sen Çal Kapımı reytingin kulağından tuttu, Fox TV ise kara kara düşünüyor! 3

Öğretmen dizisinin Sen Çal Kapımı kadar iyi performans gösterip göstermeyeceği de belirsiz. Yani verilecek yanlış bir karar hem Sen Çal Kapımı dizisini kötü etkileyebilir hem de büyük hayran kitlesi olan Öğretmen dizisini de anlamsız bir karşılaştırma içine sokabilir.

Sen Çal Kapımı gününde kalır ise ve Öğretmen dizisi farklı bir güne alınırsa, bu da İlker Kaleli ve Ceren Moray’ı buluşturan diziyi olumsuz etkileyebilir. Yani Fox TV şu sıralar kara kara düşünüyor. Ne karar çıkacak merakla bekleniyor.