Ana sayfa Sosyal Medya Funda Eryiğit bir yıl aradan sonra yeniden setlere dönüş yapıyor!

Funda Eryiğit bir yıl aradan sonra yeniden setlere dönüş yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Funda Eryiğit, Son Yaz isimli Fox TV dizisinde Canan karakteri ile çok etkili bir çıkış yapmıştı. Ali Atay ile çok iyi uyum sağlayan oyuncu, dizinin ilk sezon finalinde ayrılınca da hayranları çok üzülmüştü. Geçen yıl Mayıs ayında veda ettiği Son Yaz’ın ardından tiyatro çalışmaları yapan oyuncu, Timsah Ateşi oyunuyla sahnelerde yer aldı.

Kubilay Tunçer ve Hazar Ergüçlü ile birlikte sahneyi paylaşan oyuncu, yoğun tempoda izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Funda Eryiğit’i bir yıl aradan sonra yeniden setlere döndürecek proje de ortaya çıktı.

Hem de bu projede Son Yaz dizisinde birlikte yer aldığı Alperen Duymaz ile başrolü paylaşacak olan oyuncu, Kül isimli sinema filminden gelen teklifi kabul etti.

Son Yaz gibi çok etkileyici bir hikayesi bulunan ve unutulmayanlar arasına katılan bir projeden sonra Alperen Duymaz ile Funda Eryiğit’in yeniden bir araya gelmesi hayranlarını çok memnun edecektir.

Netflix için hazırlıkları devam eden Kül isimli filmin hikayesini Erdi Işık yazdı… Kül isimli kitap tekstinin bir yayın evine gelmesiyle başlayan hikaye izleyicileri fazlasıyla etkileyecek.

Alperen Duymaz filmde Marangoz Metin Ali karakteri ile yer alacak. Gökçe olarak izleyeceğimiz Funda Eryiğit ise, yayınevi sahibinin eşi olarak izleyici karşısına çıkacak. Gökçe ile Metin Ali’nin sürükleyici hikayesi de izleyicileri farklı bir dünyaya götürecek.

Çekimlerine yakında başlanması beklenen Kül filminin yönetmenliğini ise Erdem Tepegöz üstlendi.