Ana sayfa Sinema Funda Eryiğit ve Alperen Duymaz’ı yeniden buluşturan Kül filmi için geri sayım başladı!

Funda Eryiğit ve Alperen Duymaz’ı yeniden buluşturan Kül filmi için geri sayım başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de ekrana geldiği dönem çok sevilen Son Yaz dizisinin iki oyuncusu Funda Eryiğit ve Alperen Duymaz’ın yeniden bir araya geldiği Kül isimli filmde yeni bir aşamaya geçildi. Hazırlıları uzun süredir devam eden filmin çekimlerine nihayet başlandı.

Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisi reytingler nedeniyle ikinci sezonunda erken final yapsa da izleyenler hikayeyi ve karakterleri çok sevmişti. İlk sezonda çok başarılı olan dizi ikinci sezonda reytingleri çok düşük gelince final yapmıştı. Son Yaz dizisinin ilk sezonunda unutulmaz karakterlerin ikisi Funda Eryiğit’in canlandırdığı Canan ve Alperen Duymaz’ın hayat verdiği Akgün’dü.

Bu iki oyuncu yeni bir filmde yeniden birlikte rol alıyor. Netflix için çekilen Kül isimli filmin başrollerinde bir araya gelen Funda Eryiğit ve Alperen Duymaz bu yeni yapım için sete çıktı. Filmin çekimlerine başlandı.

Funda Eryiğit ve Alperen Duymaz’ı yeniden buluşturan Kül filmi için geri sayım başladı! 10

Alperen Duymaz’ın Metin Ali rolüyle bir marangozu canlandıracağı filmde Funda Eryiğit, filmdeki yayınevinin sahibinin eşi olan Gökçe rolüne hayat verecek. Gökçe eline geçen kitabın yarattığı dünyaya kendisini kaptıracak ve peşine düştüğü marangozla beraber hayatı başka bir boyuta taşınacak.

Başarılı kalem Erdi Işık’ın yazdığı filmde Kül adlı kitap tekstinin bir yayın evine gelmesiyle başlayan hikâye etkileyici bir dille ele alınıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise yine ödüllü bir isim olan Erdem Tepegöz oturuyor.

Özellikle Alperen Duymaz hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği Kül filminin önümüzdeki yıl yayınlanması  bekleniyor. Alperen Duymaz en son BeinConnect’te yayınlanan Erkek Severse isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkmıştı.