Ana sayfa Sosyal Medya Genç oyuncu Can Sipahi kariyerinin en önemli rolünü buldu. İşte ekranların en yeni Fatih Sultan Mehmed’i!

Genç oyuncu Can Sipahi kariyerinin en önemli rolünü buldu. İşte ekranların en yeni Fatih Sultan Mehmed’i!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Osmanlı İmparatorluğu’nun en önemli padişahlarından biri olan Fatih Sultan Mehmed’in İstanbul’u fethini anlatan televizyon filmi için hazırlıklar başladı.

Güçlü oyuncu kadrosu ve anlatımıyla dikkat çeken ‘Fatih Sultan Mehmed’ adlı filmin çekimleri ATV yapımcılığında 20 Temmuz’da başlayacak. Yapımda Fatih Sultan Mehmed’i, en son Payitaht Abdülhamid adlı dizide ‘Şehzade Abdülkadir’ karakterine hayat veren genç oyuncu Can Sipahi canlandıracak.

Can Sipahi’de yeni rolü için oldukça heyecanlı.Duygularını, “Fatih, çağ değiştiren bir sultan. İlk duyduğumda 10 dakika kendime gelmeye çalıştım. Çok önemli, çok zor, çok ciddi hazırlık isteyen bir rol. Fatih Sultan Mehmed’le ilgili hemen okumalar yapmaya, belgeseller seyretmeye başladım” sözleriyle ifade eden oyuncu, “Fizik olarak kendimi daha da geliştireceğim. Savaş sahneleri için at binme ve kılıç kullanma eğitiminden geçeceğiz. Kariyerimin şu ana kadarki en önemli işi olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Genç oyuncu Can Sipahi kariyerinin en önemli rolünü buldu. İşte ekranların en yeni Fatih Sultan Mehmed'i! 7

ATV yapımcılığında hayata geçirilecek olan ‘Fatih Sultan Mehmed’ adlı filmin çekimleri, 20 Temmuz’da başlayacak. Yönetmen Ekrem Arslan, “Fetihten çok Fatih’i ana eksene aldık. Fatih’in sadece cengaverliğini değil bilgisini entelektüel kimliğini, şairliğini yansıtmaya çalışıyoruz.” açıklamasını yaptı.

Murat Kaman’ın senaryosunu yazdığı filmde; Orhan Kılıç, Caner Kurtaran, Emin Gürsoy, Bülent Alkış, Adnan Biricik, Turgay Tanülkü, Kemal Denizci, Öner Ateş, Osman Karakoç, Burak Çimen, Ahmet Mark Sömers, Cengiz Ergezer, Tevfik Erman Kutlu, Mustafa Murat Yatman, Harun Dağaşan, Kamil Özkaynak ve Serkan Melikoğlu rol alıyor.