Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Bensu Soral, babasının doğum gününü bakın nasıl kutladı!

Oyuncu Bensu Soral, babasının doğum gününü bakın nasıl kutladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bensu Soral iş ve özel yaşantısında güzel günlerden geçiyor. Bir dönem, iş insanı Hakan Baş ile evliliğinde yaşadığı sorunlardan dolayı magazin basınının gündeminden düşmeyen güzel oyuncu kötü günleri geride bıraktı.

En son Halit Özgür Sarı ile başrolü paylaştığı Özel Ders adlı sinema filmini çeken Bensu Sora,l boş zamanlarında sık sık ailesiyle birlikte vakit geçiriyor. Geçtiğimiz aylarda kendisi gibi oyuncu olan ablası Hande Soral’ın doğum yapmasıyla birlikte ilk kez teyze olmanın heyecanını yaşayan Bensu Soral, küçük yeğeni Ali ile birlikte zaman zaman eğlenceli videolarını da sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Güzel oyuncu geçtiğimiz hafta sonu yine ailesiyle bir araya geldi. Hande Soral, erkek kardeşi Bedirhan Soral ve annesi Sabahat Soral ile keyifli vakit geçiren oyuncu, babasının doğum gününü de sosyal medya paylaşımıyla kutladı.

Oyuncu Bensu Soral, babasının doğum gününü bakın nasıl kutladı! 8

Babası Hamdi Soral’ı öptüğü fotoğrafını sosyal medyada yayınlayan Bensu Soral paylaşımına; “İyi ki doğdun babam. Seni çok seviyorum” yazdı.

Oyuncu Bensu Soral, babasının doğum gününü bakın nasıl kutladı! 9

Özel hayatında işlerin yoluna girmesinin mutluluğunu yaşayan oyuncu, yeni proje teklifleri de alıyor. En son televizyon ekranlarında Cam Tavanlar dizisiyle yer alan Bensu Soral, kadın haklarına yönelik hikayesi ile dikkat çeken dizinin 8 bölüm sürmesinin talihsizliğini yaşamıştı.

Şu sıralar dinlenen oyuncu, geçtiğimiz aylarda eşiyle tatil için Fransa’ya gitmiş bu seyahatte çifte Hande Soral ve eşi İsmail Demirci’de eşlik etmişti.