Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Andıç’a hayranlarının hediyesine ‘nasıl yani’ diyeceksiniz!

Furkan Andıç’a hayranlarının hediyesine ‘nasıl yani’ diyeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her Yerde Sen dizisinde Aybüke Pusat ile iyi bir ikili oluşturan Furkan Andıç, dizide Demir karakterine hayat vermişti. Geçen ay ekrana veda eden dizinin ardından iki ünlü oyuncunun birlikte tatile çıktıkları da magazin basınına yansımış ve aşk mı yaşadıkları soruları sorulmuştu.

Furkan Andıç, Zeynep Ocak’ın youtube’da yayınlanan “Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler” isimli programına konuk oldu. Andıç, hayranlarının yaptıkları ilginçlikleri anlattığı bölümde kendisine gelen hediyelere de değildi.

Sete dizi hayranlarının çelenk gönderdiğini anlatan oyuncu, hayranların kendi aralarındaki rekabete dikkat çekti ve “Benimki daha büyük Al da sana çelenk” durumunun yaşandığını ifade etti.

Oyuncu, “Birine çelenk yolladığında hiç düşünmez misin, bu adam çelengi ne yapacak? Ya da sorar mısın arkasında çelengi yolladık, kıymet bilmedi! Ne yapayım, sırtıma mı asayım, çelenk ile mi gezeyim” dedi.

Furkan Andıç'a hayranlarının hediyesine 'nasıl yani' diyeceksiniz! 7

Hayranlarının çok sevimli ve tatlı olduklarını ancak böyle abartılara yer olmadığını anlatan Furkan Andıç bir de hayrete düşüren bilgi verdi.

“Yıldız alan var mesela. Galaksi’de yıldızım var, beklerim” diyen Furkan Andıç, sunucu Zeynep Ocak’ı bile şaşırttı.

Ocak, “Nasıl yani?” diye sordu. Andıç, “Bayağı lokasyonunu falan vermişler. Onlar da çok tatlıydı” diyerek bir kez daha teşekkür etti.

İşte Andıç’ın konuk olduğu programın videosu: