Ana sayfa Dizi İzle Gaffur, Hünkar’ı tehdit ediyor – Bir Zamanlar Çukurova 6. Bölüm

Gaffur, Hünkar’ı tehdit ediyor – Bir Zamanlar Çukurova 6. Bölüm

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 6. bölümü atv ekranlarında izleyicilerle buluştu. Vahide Gördüm, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in başrollerinde yer aldığı dizide, Bülent Polat ile Selin Yeninci de müthiş performansları ile dikkat çekiyor. Dizinin 6. bölümündeki önemli sahneler youtube sayfasında yayınlandı.

Videodan başlıktaki sahneyi izlebilirsiniz.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 6. bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

“Demir Yaman’ın canını almaya gidiyorum!”

Bir Zamanlar Çukurova’da heyecan her hafta daha da artıyor. Yılmaz’ın öldüğünü zanneden Züleyha, sevdiği adam için dua ederken aftan yararlanan Yılmaz cezaevinden çıkıp Demir’den intikam almak istiyor. Züleyha ile evlenen Demir’in, Yılmaz’a duyduğu öfkenin nedeni ise belli oldu! Demir’in Züleyha ve Yılmaz gerçeğini bilerek evlendiği ortaya çıktı. Şimdi merak edilen ise bebekle ilgili gerçeği öğrenip öğrenmeyeceği… Yeni bölümde Bir Zamanlar Çukurova’da tüm dengeleri değiştirecek olan Ali Fekeli ortaya çıkıyor. Hangi tarafta olacağı merak edilen Fekeli, yeni bölüme adeta damgasını vuracak.

Yapım : Tims&B Productions
Yapımcı : Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Senaryo : Yıldız Tunç
Oyuncular : Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan ve Serpil Tamur, Kerem Alışık