Ana sayfa Yabancı Dizi Game Of Thrones dizisinin galasına, kadın oyuncular tarzlarıyla damga vurdu!

Game Of Thrones dizisinin galasına, kadın oyuncular tarzlarıyla damga vurdu!

tarafından zk zk

Dünyaca ünlü dizi Game Of Thrones’un 8. ve son sezonu heyecan içinde beklenirken, dizinin galası yapıldı.

Tüm GoT ekibinin buluştuğu galaya kadın oyuncuların dizidekilerin aksine bambaşka tarzda saçları, makyajları ve kıyafetleriyle şık halleri damgasını vurdu!

New York’ta yapılan galaya katılan oyuncular adeta dizi öncesi resmi geçit yapmış oldu ve sevenlerini biraz daha heyecanlandırdı.

Game Of Thrones dizisinin galasına, kadın oyuncular tarzlarıyla damga vurdu! 9

Tıpkı dizide olduğu gibi galada da yıldızlar kadın oyunculardı. Dizinin başladığı günden bugüne senaryoda gerçekleşen olaylar sayesinde hem başroller hem de taht mücadelesi kadın karakterler üzerinden yaşanmaya başlamıştı.

Hal böyleyken de galanın en dikkat çeken isimlerinden birisi Sophie Turner oldu. 23 yaşındaki İngiliz güzel dizide Kuzey’in prensesi Sansa Stark’ı canlandırıyor.

Dizide olduğu gibi gerçek hayatta da asilliğini koruyan Emilia Clarke kırmızı halıda da en önlerde boy gösterdi.

Game Of Thrones dizisinin galasına, kadın oyuncular tarzlarıyla damga vurdu! 10

Dizinin tahta uzak ama çok sevilen karakterlerinden biri de Lady Brienne of Tarth. Elinden kılıcını asla düşürmeyen cesur ve asil bir savaşçı olan sevgili Lady’miz dizi boyunca dişiliğini hiç ön plana çıkarmadı.
Oysa Brienne of Tarth’a hayat veren Gwendoline Christie gerçek hayatta hem çok güzel hem de aşırı sempatik oluşuyla tanınıyor. Uzun boyuyla etrafındaki herkese tepeden bakan güzel yıldız galada tercih ettiği uçuş uçuş pastel renklerdeki elbisesiyle adeta herkese zarafet dersi vermiş gibi görünüyor…

Game Of Thrones dizisinin galasına, kadın oyuncular tarzlarıyla damga vurdu! 11