Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gamze Özçelik’e Selda Alkor’dan gelen eleştiri birçok kişinin düşüncesini yansıtıyor!

Gamze Özçelik’e Selda Alkor’dan gelen eleştiri birçok kişinin düşüncesini yansıtıyor!

tarafından ker_def

Gamze Özçelik, oyunculuk kariyerinden sonra iyilik meleği olarak Afrika’da suya bile muhtap olan insanlara yardıma koşmakta.

Suriyeli çocukların yaşadığı drama da savaş bölgesine giderek dikkat çeken Gamze Özçelik, başkanı olduğu Umuda Koşanlar Derneği ile birlikte şu sıralarda Afrika’da su kuyuları açma noktasında büyük işler yapıyor.

Ancak Özçelik’in bu tür yardım faaliyetlerini neden ülkemizde yapmadığı sorusu da akıllara takılı kalmıştı.

Ülkemizde sıkıntıları olan çok sayıda kişi bulunuyor. Bu durumu ifade eden ünlü oyuncu Selda Alkor, birçok kişinin aklındaki o sözü Kanal D ekranında yayınlanan 2. Sayfa programında söyledi.

Ünlü oyuncu Selda Alkor, insanlara umut olan Özçelik hakkında “Afrika’yı bırakıp Türkiye ile ilgilensin” şeklinde konuşmuştu.

Alkor gibi birçok kişinin de benzer düşüncesine sosyal medyadan yanıt veren Gamze Özçelik, detaylı bir açıklamada bulundu ve Türkiye’de birçok yardım yapmakta olduklarını ifade etti.

İşte Özçelik’in o açıklaması:

“Öncelikle bilinmesini isterim ki, yardımları yapan şahsım değil, kurucusu ve başkanı olduğum Türkiye ve birçok mzlum çoğrafyada faaliyet gösteren Umuda Koşanlar Derneği’nin bağışçılarıdır.

Bizim görevimiz bu yardımları hakkıyla yerine ulaştırmaktır. Yapılacak yardımın ulaşacağı yeri, kategorilerimizden gene bağışcılarımız belirlemektedir. Ne kadar şükretsek az ki şu anda 1,5 sene önce kurulmamıza rağmen Türkiye ve dünyada toplamda 109 burslu öğrencimiz var.

Yurt içinde şu ana kadar ulaştığımız onlarca aile, hazırladığımız kardeş aile projeleri, erzak yardımından kömüre, bakttaniye ve kırtasiyeden, kıyafete va mama yardımına kadar geniş bir ağımız bulunmaktadır.

Bu böyle bilinsin ki, Allah bize ömür ve kuvvet verdikçe, ülkemiz başta olmak üzere açlığın, susuzluğun, savaşların ve yokluğun olduğu, milyonlarca yetimin başı boş kaldığı topraklarda, elimizden geldiği kadar Umuda Koşmaya şanlı Türk bayrağımızı sallandırmaya devam edeceğiz.”

Gamze Özçelik'e Selda Alkor'dan gelen eleştiri birçok kişinin düşüncesini yansıtıyor! 7