Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gaye Turgut Evin ve Berk Oktay’ın aklı fikri Savaşçı dizisinde!

Gaye Turgut Evin ve Berk Oktay’ın aklı fikri Savaşçı dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi izleyicileri 4 sezondur olduğu gibi Pazar akşamlarının Savaşçı günü olduğunu iyi biliyor.5. sezona da başlayan dizi, Show TV’deki Arıza ile yarışta biraz geriye düşse de yine de geniş bir izleyici kitlesine hitap ediyor.

Berk Oktay ve Gaye Turgut Evin başrolde bulunuyor ve dizinin izleyicilerine verdikleri mesajlarla Savaşçı hatırlatmaları yapıyor. Her iki oyuncu da instagram hesapları üzerinden paylaşımlarda bulundu ve hayranlarını ekran başına davet etti.

Fox TV’de 27 Eylül Pazar akşamı Savaşçı dizisinin 99. yeni bölümü yayınlanacak. Gaye Turgut Evin ve Berk Oktay instagram’da hayranlarına seslendi.

Dizide Çiğdem Ülgen karakterini canlandıran Evin, şu sözlerle hayranlarını davet etti:

Binbir suratım var benim düşmana korku saçan binbir türlü ikrarım var benim dostun bardağına bal şerbet olan,sesine ses yoluna candaş olan..⚔????????
.
.
.
Yarın saat 20:00 da @foxturkiye de #savaşçı gecesinde,dost meclisinde buluşma zamanı o zaman gelin canlar bir olalım????????#teğmençiğdemülgen #birölürbindiriliriz

Gaye Turgut Evin ve Berk Oktay'ın aklı fikri Savaşçı dizisinde! 9

Berk Oktay ise Yüzbaşı Kağan Bozok karakteriyle ekranda fırtına estiren isimler arasında.

Eskişehir’de çekimleri yapılmakta olan Savaşçı dizisinin yeni bölümünden instagram hikaye bölümünden paylaşımlar yapan oyuncu, “birölürbindiriliriz” etiketini de öne çıkarttı.

Gaye Turgut Evin ve Berk Oktay'ın aklı fikri Savaşçı dizisinde! 10

Gaye Turgut Evin ve Berk Oktay'ın aklı fikri Savaşçı dizisinde! 11