Ana sayfa Dizi Haberleri Gaye Turgut Evin’den Şampiyon dizisine büyük destek!

Gaye Turgut Evin’den Şampiyon dizisine büyük destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinde Teğmen Çiğdem Ülgen karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Gaye Turgut Evin, sosyal medyayı bir hayli aktif kullanan ünlü oyuncular arasında yer alıyor.

12 Eylül Perşembe akşamı TRT1 ekranında başlayan Şampiyon dizisine destekte bulunan Gaye Turgut Evin, arkadaşları Erkan Avcı ve Yıldız Çağrı Atiksoy için instagram hesabından mesajlar yayınladı.

Beni Affet dizisindeki rol arkadaşı Deniz Evin ile büyük aşkını evlilikle taçlandıran oyuncu, instagram hikaye bölümünden Erkan Avcı için şu mesajı yazdı: “Bu akşam yeni bir macera başlıyor. Vira bismillah kardeşim. Hem de bütün canlar toplanmış. Uzun soluklu olsun.”

Gaye Turgut Evin'den Şampiyon dizisine büyük destek! 8

Önceki sezon Savaşçı dizisinde rol alan isimlerden Yıldız Çağrı Atiksoy, artık Şampiyon dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Gaye Turgut Evin, Atiksoy için de mesaj paylaştı. Evin,”Kardeşim güzel bir hikaye bir masal bir yol daha başlıyor. Ayağına taş değmesin uzun ve çok güzel bir yolculuk olsun doktor hanım. Seni çok seviyorum akşam bütün aile dört gözle ekran başında olacağız. Yeni heyecanla anlayacağın bir sürü anılar biriktir ve hep mutlu ol” şeklinde mesaj yolladı.

Gaye Turgut Evin'den Şampiyon dizisine büyük destek! 9