Ana sayfa Sosyal Medya Gecenin Ucunda dizisi artık Tuba Ünsal için bir diziden daha fazla anlam taşıyor!

Gecenin Ucunda dizisi artık Tuba Ünsal için bir diziden daha fazla anlam taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gecenin Ucunda dizisinde canlandırdığı Nermin karakteri ile sosyal medyada büyük övgüler alan Tuba Ünsal, uzun yıllar sonra yeniden televizyon ekranına dönmüş olduğu için hayranları tarafından güçlü bir destek buluyor.

Gecenin Ucunda dizisinde kocasını elinde tutmaya çalışan ve çeşitli sorunları olan Nermin karakterinde çok başarılı performans ortaya koyması, oyuncuya olan ilginin sosyal medyada bir anda patlama yapmasına neden oldu. Tuba Ünsal da bu durumdan çok memnun ve yeniden ekrana döndüğü için mutlulukla dolu olduğunu açıkladı.

Ünsal, katıldığı davette şunları söyledi. “Yıllar sonra o kadar büyük bir heyecan ile ekrana döndüm ki, bunun karşılığını seyirciden almak çok güzel. Dinlenmiş ve işin keyfini çıkarabilecek bir ruh halindeyken televizyona döndüm. O yüzden mutluyum, keyfim yerinde.”

Gecenin Ucunda dizisi artık Tuba Ünsal için bir diziden daha fazla anlam taşıyor! 7

Tuba Ünsal, ayrıca etkinliğe daha önce giydiği bir kıyafet ile katıldı ve artık modanın öneminin bittiğini, dünyanın kaynaklarının tükenmekte olduğu gerçeğine odaklanmamız gerektiğini söyledi.

Oyuncu, “Bizim insanlara örnek olmamız gerekiyor. Modanın en çok tüketildiği görsel dünyanın ilerlediği sektör bu sektör. Ama dünyada buraya gidiyor. Zaten modadan daha önemli şeylerden konuşmamız gerektiği bir dönemdeyiz. Bütün kaynaklarımızı tüketmek üzereyiz. Hangi tekstil, hangi kumaş, neden bahsediyoruz, hangi moda” diyerek önemli bir açıklamada bulundu.