Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisi, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti için bir diziden çok daha fazla anlam taşıyor!

Gecenin Ucunda dizisi, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti için bir diziden çok daha fazla anlam taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Karısı Neslihan Atagül’e olan hayranlığını ve ona duyduğu aşkın samimiyetini her seferinde ifade eden Kadir Doğulu, 8 yıl aradan sonra yeniden eşiyle birlikte aynı projede rol alıyor. Gecenin Ucunda isimli Star TV dizisi ile yeniden hayranlarının karşısına çıkmakta olan iki başarılı oyuncu, aynı zamanda yapım ortağı olmanın da sorumluluğunu yaşıyor.

Gecenin Ucunda dizisi artık çarşamba akşamlarına damga vuran bir dram hikayesi olarak hep göz önünde olacak. Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül ikilisi de 8 yıl önce Fatih Harbiye dizisi ile başlayan hayatı birlikte yaşama deneyimlerine yeni bir tecrübe daha katacak. Gecenin Ucunda dizisinde yeniden eşiyle birlikte başrolde yer alacak olmanın mutluluğunu yaşayan Kadir Doğulu, bunun çok memnuniyet verici bir şey olduğunu söyledi.

Gecenin Ucunda dizisi, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti için bir diziden çok daha fazla anlam taşıyor! 8

Kadir Doğulu, eşini hayatının her alanında güçlü bir şekilde konumlandırıyor ve şu sözleriyle de bunu ispatlıyor: “Hayatın her yerine götürmeye çalıştığım birisidir sevgili eşim Neslihan. Müsaate etse iş toplantılarına da götüreceğim. Çünkü eş olmak böyle bir şey. Bendeki ilerlemenin temelinde eşim ile olan ilişkim var. O yüzden, aynı sette olmak hala ilerletici ve avantaj benim için. Çok heyecanlı, aynı sette olmak çok görüşmek anlamına gelmiyor. İkimizin aynı sette olması, hiç görüşememek, en azından aynı sette olmak çok görüşebilmek oluyor benim için.”

Gecenin Ucunda dizisinde sadece eşiyle değil, aynı zamanda yetenekli ve disiplinli bir partner ile de birlikte sete çıkacağını hatırlatan Kadir Doğulu, Neslihan Atagül için şu övgü dolu ifadeleri kullandı:

Gecenin Ucunda dizisi, Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti için bir diziden çok daha fazla anlam taşıyor! 9

“Eşimin olması dışında; Neslihan gibi yetenekli, disiplinli, Türk halkı tarafından çok sevilmiş bir partner ile aynı sette olmak, benim için çok memnun edici aslında. En çok dem vurmak istediğim yer burası olsa gerek.”

İki etkili oyuncu da halk tarafından çok seviliyor ve yabancı ülkelerde de çok geniş hayran kitlelerine sahip. Birlikte aynı seti paylaşmak, aynı duyguyu yaşamak ve bu dizinin yapım ortağı da olmak çiftin hayat felsefesini de özetliyor.

Hayatın her alanında birlikte olmayı ve her şeyi birlikte yaparak hayatı yaşamayı kendilerine amaç edinen ünlü çift için, Gecenin Ucunda dizisi aslında bir diziden çok daha fazla anlam taşıyor.

Kadir Doğulu’nun sözlerine de yansıyan, mümkün olsa eşini her yere götürebilecek bir bakış açısına sahip olması, hayatı birlikte paylaşma duygusunun ne kadar güçlü olduğunun da bir göstergesi.