Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisinde büyüleyici sahnelerle izleyicinin aklını başından alma çabası!

Gecenin Ucunda dizisinde büyüleyici sahnelerle izleyicinin aklını başından alma çabası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Gecenin Ucunda dizisinde Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin yeniden birlikte televizyon ekranına dönmesine hayranları çok sevindi. Gecenin Ucunda dizisi de derinlikli hikayesi olan bir dramı izleyicilerle buluşturmuş oldu. Macide ve Kazım karakterlerinin hikayesini ekran başında izleyenler aslında Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül uyumunun gücüne de tanıklık ediyor.

Büyüleyici sahnelerle izleyenlerin aklını başından alma çabasını ikinci bölüm finalinde görmüştük. Kazım karakteri, düzenlenen gecede çıkan yangın sırasında Macide’nin bayıldığını görmüş ve onu kucaklayarak dışarı çıkarmıştı. İşte bu sahne birçok izleyici için büyüleyiciydi. Tabii ki bazı izleyicilerin baygın haldeki Macide’nin elinden bırakmadığı çantasıyla ilgili esprili eleştirileri de sosyal medyada çok konuşuldu.

Gecenin Ucunda dizisinde büyüleyici sahnelerle izleyicinin aklını başından alma çabası! 8

Kazım’ın Macide’nin hayatını kurtarmasının yankıları bu hafta yayınlanacak olan 3. bölümde yaşanacak. Özellikle de Ahmet karakterinin Macide takıntısının nereye kadar varacağı ve abisi Kazım’a tepkisi de merak konusu oldu.

Ayrıca hikayede Macide ve Kazım arasındaki yakınlığın bu olay sonrasında giderek artması da bekleniyor. Çarşamba akşamları reyting rekabetinde beklenen iyi sonuçlar gelmese bile, dizinin geniş bir hayran kitlesini etkilemeyi başardığı ortada.

Gecenin Ucunda dizisinde büyüleyici sahnelerle izleyicinin aklını başından alma çabası! 9

Şimdi büyüleyici sahneler ve izleyici merakını artıran olaylar ile birlikte Gecenin Ucunda dizisinin daha yüksek reytinglere ulaşmasını sağlamak var.

Yeni bölümde neler yaşanacağı konusunda yayınlanan fragmanda da bazı detaylar bulabilirsiniz. “Aklınıza karşı kalbinizin sesini dinleyeceksiniz” şeklinde fragmana yansıyan sözler dizinin yeni bölümünden önemli bir işaret olarak algılandı.

Gecenin Ucunda dizisinin ikinci bölümünde de yine etkileyici olaylar yaşandı. Kazım, Macide’nin hayatını kurtardı ve bu durumun aralarında yeni bir dönemin başlamasına neden olması bekleniyor.

 

Dizinin ikinci bölümünde yaşanan detaylar ise şöyle: Macide, Kazım’ın Işık Ailesi ve Ahmet’ten uzak durmasını istemesiyle büyük bir şok yaşadı. Kazım’ın Macide ile ilgili kararı aileye bomba gibi düştü. Ahmet, Kazım’ın arkasından gizli planını devreye sokarken, Macide’yi de an be an takip etmeye başladı.

Macide’nin annesi Ankara’da kumar baskınında gözaltına alındı. Bu haberle bir kez daha yıkılan Macide, Ahmet’in Kazım hakkında uydurduğu yalanlarla öfkeden deliye döndü. Diğer yandan Cihangir ve Ahmet, ayrı ayrı hamlelerle Kazım’ı devre dışı bırakmak için harekete geçti.

Nini ise yalının kapısına gelip kendisiyle Simin Tezel hakkında görüşmek isteyen gazeteci yüzünden daha da kötüleşti. Berrin, Nini’yi bir an evvel Sara’ya götürmek isterken Nini’nin kendince ürettiği çözüm beklemediği şekilde sonuçlandı. Tesadüfen Nermin’in başına gelenleri duyan Macide, Nini’yi büyük bir beladan kurtardı.

Kazım sonunda siyasete gireceğini açıklamaya karar verdi. TNR Holding’in düzenlediği müzayede organizasyonunda hem Ankara’ya gideceğini hem de ZKS ilaç şirketiyle anlaşmasını duyuracağını söyledi.

Cihangir ve Ahmet ise Kazım’ın arkasından kazdıkları kuyuya kendileri düştü. Kardeşlerinin arkasından iş çevirdiğini öğrenen Kazım, holdingin başına Mert’i geçirdi.

Macide annesinin kumar borçlarını ödeyebilmek için müzayedede satışa çıkarılan aile yadigarı kutu için Işık Ailesi’nin düzenlediği geceye katıldı. Gecenin sonunda çıkan yangında Kazım, Macide’yi kurtardı. Ahmet’in Macide’ye takıntısı her geçen gün artarken Macide ve Kazım arasında ise yakınlık giderek arttı.