Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde Recep Usta ile Melis Minkari, spoiler verme konusunda iki ayrı uçta yer alıyor!

Kardeşlerim dizisinde Recep Usta ile Melis Minkari, spoiler verme konusunda iki ayrı uçta yer alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde genç oyuncular Recep Usta ile Melis Minkari etkileyici bir dizi çiti olmayı başardı. Aybike ile Berk karakterleri ile öne çıkan ikili, sosyal medya ortamında da en çok konuşulan dizi çiftlerinden birisi olmayı başardı.

Recep Usta ile Melis Minkari, Onedio’nun youtube kanalında yayınlanan programa katılarak hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Aybike ve Berk karakterleri sayesinde iki genç oyuncu da hem ülkemizde hem de yurt dışında geniş bir hayran kitlesinden destek görüyor.

Yakın arkadaşlarına spoiler verip vermediği sorulan ikiliden Recep Usta, diziyle ilgili bilgileri paylaşmayı sevmediğini söyledi. Oyuncu, “Ben spoilerı sevmiyorum. Kendi işimdeki prensibim bu, kimseye bir şey söylemek istemiyorum. Merak uyandırsın, boş ver yani. Merak iyidir” şeklinde konuştu.

Aybike karakteri ile genç yaşında iyi bir kariyer çıkışı sağlayan Melis Minkari ise bazı spoiler olarak kabul edilebilecek bilgileri ailesine söylediğini anlattı.

Minkari, “Ben söylüyorum. Bana annem soruyor. ne oluyor diye. Ben de söylüyorum. Zaten bilinen şeyler” dedi.

Sette uzun süre zaman geçiren ikili birbirlerinin huylarını da kendi hayatlarına katmaya başlamış. Melis Minkari’nin hiç umulmadık bir hareketi yaparak Recep Usta’yı çok güldürdüğü ve şaşırttığı ortaya çıktı.

Melis Minkari ise partnerinden daha çok kelime aldığını ve onun sözlerini kullandığını açıkladı. Recep Usta’nın sokak dili kullandığını ve bunların ilgisini çektiğini belirten Melis Minkari, partnerinin farklı cümlelerinden etkileniyor.