Ana sayfa Sosyal Medya Özbekistan’da Nurgül Yeşilçay rüzgarı esti!..

Özbekistan’da Nurgül Yeşilçay rüzgarı esti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Özbekistan’da bu yıl  14.’sü düzenlenen  Uluslararası Taşkent Film Festivali’na katıldı.

Dünya sinema camiasının en görkemli film festivallerinden olan Taşkent Film Festivali, 13 Eylül’de Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te başladı. Organizasyon 18 Eylül’e kadar devam edecek.

Görkemli festivale Türkiye’den de önemli isimler katıldı. Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’da bu isimlerden biri. Festivalde oyuncuya ilgi büyük oldu. Nurgül Yeşilçay, kırmızı tuvaleti ve güzelliğiyle organizasyona damga vurdu.

Özbekistan'da Nurgül Yeşilçay rüzgarı esti!.. 8

Sosyal medya hesabından bol bol fotoğraf paylaşan Nurgül Yeşilçay, hayranlarının yoğun ilgisi karşısında mutlu oldu. Sevenleriyle tek tek fotoğraf çektiren oyuncu bu anları instagram hesabından da yayınladı.

Özbekistan'da Nurgül Yeşilçay rüzgarı esti!.. 9

Tarihi 1970’lere değin uzanan, gerek Asya Bölgesinin gerekse dünyanın en görkemli film festivallerinden olarak gösterilen Taşkent Film Festivali’ne bu yıl 40 farklı ülkeden sinema sanatçıları, yönetmenler, yapımcılar ve devlet yöneticileri katılacak.

Festivalde bu yıl Türk Sineması için özel bir gece de düzenlenecek. Türkiye’den; Burak Özçivit, Tuba Ünsal, Azra Akın, Nurgül Yeşilçay, Serdar Gökhan, Derda Yaşır Yenal, Celal Al, Gizem Lidya Denizci gibi oyuncular ile Yönetmen Umut Mete Soydan ve Nazif Tunç ile sektörden bazı senarist ve yapımcılar da katılacak. 14.Taşkent Uluslararası Film Festivali, eş zamanlı olarak bir çok ülkeden canlı yayınlar ile de takip edildi.