Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı ile ekrana dönen Melis İşiten’e yeni dizi teklifi!

Maraşlı ile ekrana dönen Melis İşiten’e yeni dizi teklifi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melis İşiten, bir ara dizilerde görünmemişti. En son Maraşlı isimli atv dizisinde Dilşad Türel karakterine hayat veren Melis İşiten, bu yapım ile birlikte yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

3 yıllık aranın ardından setlere dönen oyuncu, Maraşlı dizisinden sonra yeni teklifler alıyor. Melis İşiten, yeniden dizi setlerinde yer alacak mı bilinmiyor ama iyi bir teklif geldiği de kulislere yansıdı.

Netflix için hazırlanan Şahmeran isimli yeni dizide Melis İşiten ile de görüşmelerin yapıldığı ortaya çıktı. Serenay Sarıkaya’nın adı ile anılan Şahmeran dizisinde erkek başrol için ise Burak Deniz’den haber bekleniyor.

Maraşlı ile ekrana dönen Melis İşiten'e yeni dizi teklifi! 8

Adana’da Eylül ayında başlayacak olan çekimlerde yönetmen koltuğunda Umur Turagay oturacak. Mert Ramazan Demir’den sonra diziye Mustafa Uğurlu’nun da katıldığı ortaya çıktı.

Melis İşiten ile görüşmeler sürüyor ve oyuncunun ne karar vereceğini de hayranları merakla bekliyor. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşım ile de çok dikkat çekti. Orman yangınları sonrasında kızı Ada’nın sorularına yanıt vermekte zorlanan oyuncu, şu mesajı ile düşündürdü:

Maraşlı ile ekrana dönen Melis İşiten'e yeni dizi teklifi! 9

“Kötü şeylerle ilgili konuşamıyorum ben. Bahsedemiyorum kötü insanlardan. kötülüğü düşününce kalbim kırılıyor benim, ki birilerinin kötülüğü bize yaptığını düşünmek dahi ezip geçiyor yüreğimi.
ilk kez Ada’ya kötü kelimesinden bahsettim. Neden yangından kurtaramıyoruz hayvanları anne? -diye sorunca dayanamadım ve ona kötü insanlar var bu hayatta dedim. ama sonra ekledim. biz iyiyiz, biz iyileştireceğiz dedim. biz yeniden ağaçlandıracağız kızım dedim, biz yuvasını kaybedenlere sarılacağız diye ekledim. Biz sesi kayboluncaya kadar orada alevlerle dövüşenlere ses olacağız. Biz ne yapabiliyorsak yapacağız, elimizden geleni yeterli bulmayıp iyi olmak için yeni yollar arayacağız, bulacağız, iyi kalacağız, iyi insan olacağız dedim.”