Ana sayfa Sosyal Medya Gel de düşme bu poza! Maraşlı ile aynı dizide buluşan Alina Boz ve Burak Deniz’den ‘Yılın dizi çifti biziz’ pozu!

Gel de düşme bu poza! Maraşlı ile aynı dizide buluşan Alina Boz ve Burak Deniz’den ‘Yılın dizi çifti biziz’ pozu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin yeni dizisi Maraşlı, ekrana hızlı bir giriş yaptı. Dizi, Pazartesi akşamlarının yeni alternatifi olarak büyük ilgi görüyor. Alina Boz ve Burak Deniz’i buluşturan dizinin hikayesi de izleyicinin ilgisini çekmekte. İkilinin ekran uyumları ise izleyicinin büyük beğenisini topladı. Mahur ve Maraşlı karakterleriyle birbirlerine çok yakıştırılan iki oyuncu, birlikte dergilere de röportaj vermeye ve kapak olmaya başladılar.

İkili, 2021’in en iyi dizi çifti olmaya aday olduklarını da Şamdan Plus dergisine verdikleri fotoğraflarla ortaya koyuyorlar adeta! Her yıl pek çok farklı kurum ve kuruluş tarafından verilen ödüllerde ‘en iyi dizi çifti’ kategorilerinde ilk sıraya yükselmeleri muhtemel bir uyum içindeler…

Maraşlı dizisinde oynadıkları karakterleriyle izleyenler de sosyal medyadan ikiliyi çok yakıştırdıklarını söyleyen pek çok paylaşım, yorum yapmaya devam ediyorlar. Burak Deniz ve alina Boz, özel pozlarıyla dergiye kapak olduktan sonra sosyal medyayı da salladılar!

Gel de düşme bu poza! Maraşlı ile aynı dizide buluşan Alina Boz ve Burak Deniz'den 'Yılın dizi çifti biziz' pozu! 8

Alina Boz, Şamdan Plus’un kapak fotoğrafının ardından daha sonra derginin iç sayfaları için çekilen bir başka siyah beyaz fotoğraflarını da instagram sayfasından paylaştı. İki oyuncunun pozuna hayranları övgü dolu yorumlar yağdırıyorlar…

Alina Boz’un duru güzelliği ve Burak Deniz’in karizmatik, yakışıklı halleriyle yer aldıkları fotoğrafa binlerce beğeni ve yorum geliyor. Twitter’da TT de olan ikili, görünen o ki önümüzdeki günlerde de çok konuşulmaya devam edecekler!

Alina Boz’un güzelliğine söyleyecek söz bulmakta zorlanan hayranlar, aynı zamanda Burak Deniz’in de karizmasına yönelik bir çok mesaj paylaştı. Alina Boz ve Burak Deniz ikilisi bir kez daha gündeme yerleşti ve twitter’da TT olmayı başardı.

İşte Alina Boz’un son paylaşımı:

Gel de düşme bu poza! Maraşlı ile aynı dizide buluşan Alina Boz ve Burak Deniz'den 'Yılın dizi çifti biziz' pozu! 9