Ana sayfa Dizi Haberleri Gel Dese Aşk dizisi daha başlamadan kadın izleyicilerin sinirini bozdu!

Gel Dese Aşk dizisi daha başlamadan kadın izleyicilerin sinirini bozdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü yönetmen Osman Sınav imzalı yeni dizi Gel Dese Aşk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün kutlandığı akşam ilk bölümü ile ekrandaki yerini alacak. Senaryosuna yönelik eleştirilerin bir süredir gündemde olduğu Gel Dese Aşk dizisinin fragmanları da dijital ortamlarda yayınlanmaya devam ediyor.

Dizinin fragmanlarına bile gelen tepkiler dikkat çekiyor.Özellikle de kadın izleyicilerin kızı yaşında bir genç ile yaşını başını almış evli adamın yasak ilişkisini öne çıkartan yapıma tepkiler var.

Osman Sınav’ın 10 yıl önce yazdığı bir hikayenin senaryolaştırıldığı dizinin ilk bölümünün Dünya Kadınlar Günü’nde yayınlanması da ayrı bir ironi olarak gösteriliyor.

Bir izleyici, “Resen kadınlara hakaret gibi. Dizi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yayına sokulacak. Kadınlar aldatmayı hak etmiyor” diyerek tepkisini sosyal medyada dile getirdi.

Gel Dese Aşk dizisi daha başlamadan kadın izleyicilerin sinirini bozdu! 7

Özellikle Sen Anlat Karadeniz dizisine gelen tepkiler kadınların her mücadeleden yenik ayrılmaları, Nefes’in hikayesinin anlatılmaması ve kadına şiddet üzerinden reyting elde etme çabası gibi izleyicide oluşan algı dikkat çekmişti. Sen Anlat Karadeniz zamanından başlayan Osman Sınav’a tepkinin Gel Dese Aşk ile devam ettiğini sosyal medya ortamlarında görebilirsiniz.

Bir başka izleyicinin şu notu da dikkat çekici:Osman Sınav, bir önceki dizisinde bile kadının dramını sinirimiz bozularak bir senaryo ile karşımızda idi. Kızın yaşında birisi ile yaşanacak aşk vs. toplumumuz bu tarz dizi istemiyor ki, bunu da bir iki haftada reytinglerde gösterecektir.”

DİZİYE DESTEK DE VAR

Erkan Petekkaya ve Şebnem Bozoklu’yu başrolde buluşturan dizinin fragmanları ilgi görmeye devam ediyor. Şebnem Bozoklu instagram hesabından paylaşım yaptı ve hayranları büyük destek verdi. 2 yıl sonra yeniden ekrana dönen Bozoklu’yu merak ve heyecanla beklediklerini belirten dizi hayranlarının da olduğunu, tepkiler kadar desteğin de bulunduğunu hatırlatalım.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Gel Dese Aşk 8 Mart’ta ilk bölümüyle atv de. @sinegrafofficial ♥️

Şebnem Bozoklu Atkaya (@sebnembozoklu)’in paylaştığı bir gönderi ()