Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo ve Bir Zamanlar Çukurova ekiplerini kara kara düşündüren durum!

Ramo ve Bir Zamanlar Çukurova ekiplerini kara kara düşündüren durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo ve Bir Zamanlar Çukurova yaz çekimleri ekibi fena zorlayacak! Adana’nın yaz aylarında ne kadar sıcak olduğu biliniyor.Bu ilde çekilen iki dizi var. Bunlardan birisi Ramo, diğeri ise Bir Zamanlar Çukurova… Her iki dizi de koronavirüs pandemisi nedeniyle 2 ay önce sette çalışmaları durdurdu.

Bir Zamanlar Çukurova, ikinci sezonu tamamladı. Ramo dizisi de ilk sezonunu bitirmiş oldu. Her iki dizinin oyuncu kadrosu ve teknik ekibi aynı kaderi yaşıyor. Temmuz – Ağustos ayları gibi her iki dizide de çekimlerin başlaması bekleniyor. Tam da yaz sıcağının en yoğun hissedildiği dönemde iki dizinin de ekibi Adana’da zorlu sıcaklarla mücadele edecek.

Show TV’de yayınlanan Ramo dizisinde Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Yiğit Özşener, İlker Aksum gibi usta isimler bulunuyor. Ramo dizisinin toplamda 11 bölümü yayınlandı. Beklentilerin altında reyting aldığı kesin. Daha büyük reytingler alması ve daha iddialı bir performans sergilemesi beklenirken, dizi herkesi şaşırtmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova ise Perşembe akşamlarının sevilen bir yapımı. İkinci sezonda da başarılı performansını sürdüren dizi, geçen yaz ayında da Adana sıcağında sıkıntılı anlar yaşamıştı.

Dizide Müjgan karakterini canlandıran Melike İpek Yalova, yaz sıcağında sette nasıl çalışacaklarını bilmediğini belirten bir açıklama yapmıştı.

Ramo ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerinde koronavirüs pandemesi nedeniyle planlamaların her zaman değişebileceğini de belirtelim.