Ana sayfa Dizi Haberleri Gel Dese Aşk dizisinde çekimlerin başlayacağı tarih belli oldu

Gel Dese Aşk dizisinde çekimlerin başlayacağı tarih belli oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs pandemisinin ilk görüldüğü dönemde atv ekranında izleyicilerle buluşan Gel Dese Aşk dizisi, ilk 4 bölümü ile yayınlanmış ve büyük eleştiriler almıştı. Her ne kadar dizinin izlenme oranları iyi olsa da sosyal medyada yapılan eleştiriler de bir hayli can sıkmıştı.

Erkan Petakkaya ise pandeminin Türkiye’de görüldüğü ilk dönemde sette arkadaşları ile çektiği korona klibi ile bir krize sebep olmuştu. Petekkaya çok eleştirilmiş ve bir süre sonra da dizinin seti durdurulmuştu. Osman Sınav imzalı Gel Dese Aşk dizisinin akıbeti merak konusu oldu. Şebnem Bozoklu, önceki gün yaptığı röportajda 1 ay sonra sete çıkacaklarının müjdesini verdi.

Bozoklu, “Ben tam 1 ay sonra sete giriyorum. Temmuz’un 2. haftası gibi. Ama hiç olmadığım kadar zaman buldum” diyerek karantina günlerinin iyi geçtiğini söyledi. Gel Dese Aşk dizisinin sete çıkış tarihini de ilk açıklayan kişi olan Şebnem Bozoklu, vakit bulurlar ise bu sürede 1 hafta tatil yapabileceklerini ifade etti.

Eşi Kanat Atkaya ve dostları ile birlikte uzun bir aradan sonra restoranda yemek yiyen Şebnem Bozoklu, 11 Mart’tan bu yana ilk kez dışarıda yemek yiyebildiğini ifade etti. Şebnem Bozoklu, sürekli kendini dezenfekte ettiğini, normalleşmeye da başladığını ifade etti.

Evlere çekilmenin kendisine iyi geldiğini anlatan Şebnem Bozoklu, üniversite yıllarından bu yana çalıştığını ve ilk kez böyle durma fırsatı bulduğunu anlattı.

Oyuncu, “Biraz hayata es vermek bana iyi geldi. Mutfağa dönüş oldu. Hem dizim vardı hem oyunum vardı. Yemek yapmayı çok seven birisiyim. Hiç olmadığım kadar zaman buldum. Söylediğiniz her şeyi yaptım. Emeklerimi yaptım, tahinli çöreklerimi yaptım. Bu açıdan sevdim, iyi geldi bana evde olmak. Biraz Durmak ve düşünmek, bakmak uzaktan iyi geldi” açıklamasını yaptı.