Ana sayfa Dizi Haberleri Gel Dese Aşk’a tepki göstermeden önce Erkan Petekkaya’yı dinleyin!

Gel Dese Aşk’a tepki göstermeden önce Erkan Petekkaya’yı dinleyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gel Dese Aşk dizisi ünlü yönetmen Osman Sınav’ın uzun süredir aklında olan bir hikayeydi.2018 yılında Sınav, dizinin hazırlıklarına başladı ve 8 Mart Pazar akşamı da ilk bölümü ile ekrana geldi. Başrollerde Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Ertan Saban ve Öykü Gürman yer alıyor. İlk bölüm ile birlikte sosyal medyada diziye yönelik ciddi eleştiriler yapıldı. 20 yıllık evli bir adamın, kızı yaşındaki bir genç kadın ile aşk yaşamasının normalmiş gibi gösterildiğine yönelik eleştiriler, eşini aldatması üzerinden yapılan yorumlar bir hayli fazlaydı.

Dizi TV programının sorularını yanıtlayan Erkan Petekkaya ise bambaşka bir yapımın geldiğini belirten sözleriyle dikkatleri çekti. Çok heyecanlı olduğunu ifade eden Petekkaya, “Yen iş, yeni hikaye, yeni cast, anlatacağımız bambaşka şeyler, çok zevkli, heyecanlı, bir yandan korkutucu heyecanlı, bir yandan çok güzel. Karışık biraz, keyifli bir karışık. İnşallah iyi olur” diye konuştu.

Hikayede çok şey anlatılacağının altını çizen Petekkaya, izleyicilerin fragmanlar üzerinden yapımı değerlendirmemesini ilerleyen bölümlerde bambaşka bir durumun ortaya çıkacağını şu sözlerle anlattı: “Anlatacağım çok şey var. Söyleyeceğimiz çok fazla şey var gerçekten. Siz fragmanları izlediğinizde başka bir şey görüyorsunuz ama bambaşka bir dizi,bambaşka bir hikaye geliyor.Çok şaşırtıcı bir hikayesi var. Çok güzel bir hikayesi var. Uzun yıllardır böyle güzel bir senaryo görmedim, açıkçası.”

İşte Erkan Petekkaya ve dizinin diğer oyuncularının röportajı:

Dizinin ilk bölüm reytingleri ne kötü ne de iyi geldi.

Yani kabul edilebilir sınırdaydı. Tabii ki gelecek haftalarda reytingler yükselebilir.

Savaşçı dizisinin çok izlendiği Pazar akşamları, Gel Dese Aşk dizisi rakibi Güvercin ile ikincilik için yarışıyor.

Gel Dese Aşk'a tepki göstermeden önce Erkan Petekkaya'yı dinleyin! 7

Murat Düdenli kimdir?

40-45 yaşlarında, evli, iki çocuk babası. Karısı ile küçük kızının doğumundan sonra iyice birbirlerinden kopmuşlar. Mutsuz bir evliliğin mecburi kölesi. Bahar ile tanışması ile hayatına adeta bahar geliyor. Onun yaşam dolu enerjisi ile duyduğu hisleri aşk sanıyor. Bu uğurda önce evliliği bir çıkmaza giriyor daha sonra da hayatı.