Ana sayfa TV Programları Gelinim Mutfakta 5 Aralık Perşembe 409. Bölümde gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 5 Aralık Perşembe 409. Bölümde gün birincisi kim oldu?

tarafından ker_def

5 Aralık Perşembe günü Fatih Ürek’in sunuculuğunu üstlendiği Gelinim Mutfakta 409. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı!

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Yağmur Öz, Elif Akçam ve Aydan Topçu aldı! Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı! O anları videodan izleyebilirsiniz.

Günün en düşük puanını alan gelini 6 puan ile Duygu hanım oldu. Günün birincisi ise 15 puan ile Aydan Hanım oldu.Elif ve Yağmur hanımlar ise 11 puanda kadılar.

BUGÜN BAŞKA NELER OLDU?

Yağmur’un kınasından görüntüler izlettirildi!

Yarışmaya bu hafta katılan Yağmur’un kınasından önemli anlar gelin ve kaynanalar izlettirildi. O özel anları tekrar yaşayan Yağmur’un gözleri doldu. Gelinler tarafında ve kaynanalar odasında kına görüntüleri üzerine konuşmalar geçti.

kaynanalar, perde kapandıktan sonra mutfaktan gelen çığlıklar sonrası büyük endişe yaşadılar!

Gelinler günün yarışma konusu olan “Kabune Pilavı”nı yaptıkları sırada ufak tefek aksaklıklar yaşadılar. Yağmur, tencereyi ocaktan aldığı sırada elini ve tuttuğu bezi yakma noktasına geldi. Bu zor durumda kendisini tutamadı ve ufak bir çığlık attı. Perdeleri kapalı olan kaynanalar bu çığlık üzerine mutfakta neler döndüğünü anlamaya çalıştılar. Kendi gelinleri üzerinden çığlığı yorumlamaya başladılar. Daha sonra ise iş, tencereyi ters çevirip tabağa almaya geldiğinde Fatih Beyin yardımsever elleri devreye girdi. Zor bir süreç olan bu durumda da gelinler tedirginliklerini gizleyemediler.

Bu ters çevirme esnasında Fatih Beyde kendisini tutamadı ve o da ufak ufak endişe sesleri çıkarmaya başladı. Kaynanalar odası bir kez daha büyük korku yaşadılar. Gelinlerinin yemeklerini batırdıklarını düşündüler. Aslında olay komik bir yanlış anlamadan kaynaklandı. İşte o anlar…