Ana sayfa Sosyal Medya Geliyorlar… Alina Boz’dan Aşk 101’in devam dizisi Aşk 102 için heyecanı zıplatan paylaşım!

Geliyorlar… Alina Boz’dan Aşk 101’in devam dizisi Aşk 102 için heyecanı zıplatan paylaşım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’in gençlik dizisi olan Aşk 101, ilk sezonuyla büyük bir ilgi gördü. Pek çok farklı dizide görmeye alıştığımız genç ve başarılı yüzler, bu kez iddialı bir proje için bir araya geldiler. Televizyon ekranlarındaki dizilerden daha farklı bir dili ve hikayesi olan Aşk 101 dizisi, izleyenlerin beğenisini kazandı.

Dizinin şimdi yeni sezon çekimleri başladı. Pandemi döneminde yayınlanmaya başlayan dizi, büyük bir kitleye ulaşırken, 2. sezonda ismi Aşk 102 olacak. Dizi sadece Türkiye’de değil, Netflix’in olduğu pek çok ülkede de izleniyor.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, Kubilay Aka ve İpek Filiz Yazıcı’nın rol aldığı dizinin yeni sürprizleriyle yeni sezon çekimleri başladı. Hikayesinde izleyicileri yine şaşırtacak sürprizler beklenirken, oyuncular anlamında da kimi katılımlar olacak.

Bu isimlerden biri, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Dizilerden de tanınan ama daha çok sinema dünyasındaki başarılı işleriyle dikkat çeken genç bir oyuncu olan Ece Yüksel de Aşk 102 kadrosunda.

Geliyorlar... Alina Boz'dan Aşk 101'in devam dizisi Aşk 102 için heyecanı zıplatan paylaşım! 8

Henüz çok küçük yaşlarında kamera ile tanışan oyuncu, 1993 doğumlu. İlk olarak 2009 yılında GÜldünya dizisi ile ekranlara geldi. Daha sonra ise Türk sinemasının kapıları ona açıldı ve Av Mevsimi, Çekmeceler gibi filmlerin yanı sıra Semih Kaplanoğlu’nun Bağlılık üçlemesinin Aslı filminde oynadı.

‘Türk sinemasının yeni gözdesi’ olarak adlandırılan Ece Yüksel, diziye de bambaşka bir soluk getirecek gibi duruyor!

İşte Ece Yüksel’in de aralarında olduğu oyuncular, yeni sezon çekimleri için bir araya geldiklerini gösteren bir fotoğrafla hayranlarını selamladılar. Uzun süredir hayranlarının heyecanla beklediği ekip, birlikte verdiği pozla yakında geleceklerinin de müjdesini vermiş oldular…

Alina Boz’un instagram hesabından paylaştığı fotoğraf aşağıda…

#anighttoremember ????

Geliyorlar... Alina Boz'dan Aşk 101'in devam dizisi Aşk 102 için heyecanı zıplatan paylaşım! 9