Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingler bu yaz düşük ama; Tozluyaka, Seversin, Duy Beni ise YouTube’da başarıya koşuyor!

Reytingler bu yaz düşük ama; Tozluyaka, Seversin, Duy Beni ise YouTube’da başarıya koşuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu yaz dizilerinin aldığı düşük reytingler bir hayli dikkat çekici. Çok büyük iddialarla gelen diziler ortalamanın çok altında reytingler alıyor. Durum böyle olunca sıralamada birinci olan dizilerin reytingleri bile çok düşük geliyor. Tozluyaka, Seversin ve Duy Beni gibi diziler YouTube’da ise müthiş izlenme oranlarına ulaşıyor.

Bu yaza damgasını vuran dizilerden çok aldıkları reyting oranlarının düşüklüğü oldu. En çok izlenen dizinin reytingi bile ortalamanın bir hayli altında. Bugüne kadar ilk kez gerçekleşen bu durum herkeste şaşkınlık yaratıyor.

Reytingler bu yaz düşük ama; Tozluyaka, Seversin, Duy Beni ise YouTube’da başarıya koşuyor! 7

Bu yaz en yüksek reyting alan dizi Fox TV dizisi Tozluyaka oldu. Herkesin çok beğendiği dizi zirveye yerleşmesine rağmen ortalamanın altında reyting puanı aldı. Çok iddialı gelen diğer diziler de ortalamanın çok çok altında reyting puanlarıyla hayatına devam ediyor. Ancak bu diziler YouTube’da çok büyük izlenme rakamlarına ulaşıyor.

Bu yaza damgasını vuran Tozluyaka, ortalamanın altında reyting puanıyla zirveye yerleşirken ilk bölümünün YouTube’daki izlenme oranı 7,5 milyona ulaştı. İkinci bölümün izlenme sayısı ise neredeyse 6 milyon oldu.

Reytingler bu yaz düşük ama; Tozluyaka, Seversin, Duy Beni ise YouTube’da başarıya koşuyor! 8

Cemre Baysel’in başrolünde oynadığı ve büyük iddialarla gelen Senden Daha Güzel dizisi ise reytinglerden bir hayli kötü sonuç aldı. Ancak YouTube’da izlenme rakamları tam tersi. Senden Daha Güzel’in yaklaşık bir ay önce paylaşılan ilk bölümünün izlenme sayısı 11 milyona ulaştı. Yaz dizileri içinde en son gösterime giren ve ikinci bölümün final sahnesiyle tartışma yaran Duy Beni’nin ilk bölümü yaklaşık bir haftada yaklaşık 5 milyon kişi tarafından izlendi.

Dizilerin reyting oranlarıyla YouTube’daki izlenme sayısının arasındaki bu ters durum bir hayli dikkat çekici. Kimi dizi yorumcuları reytinglerdeki bu kadar düşüşün ulusal kanallar için tehlike çanlarının çalmaya başladığına işaret olduğunu iddia ediyor.