Ana sayfa Dizi Haberleri Gençliğim Eyvah dizisi başladı, sonuç kimseyi şaşırtmadı!

Gençliğim Eyvah dizisi başladı, sonuç kimseyi şaşırtmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanan Gençliğim Eyvah dizisinin ilk bölümü 15 Haziran Pazartesi akşamı izleyicilerle buluştu. Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Beyti Engin gibi usta isimlerin başrolünde yer aldığı dizide genç oyuncu kadrosu da dikkat çekti.

Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay’ın da kadrosunda yer aldığı dizinin 1. bölümünün ardından sosyal medyada olumlu yorumlar alması dikkat çekti.

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara gelen Gençliğim Eyvah’ın ilk bölümü izleyenler çok beğendiklerini ve yaz aylarının eğlencesinin bu dizi olacağını belirten yorumlarda bulundu.

Bazı izleyiciler ise dizinin ilk bölümünü ikinci kez izlediklerini belirtti. atv’de dün akşam dizi iki kez üst üste yayınlandı. Ayrıca Salı-Pazar arasında da dizi 9 kez daha tekrar bölümleri ile ekrana gelecek.

Gençliğim Eyvah dizisinin 2. bölümü ise 22 Haziran Pazartesi günü yayınlanacak ve yeni bölümden ilk görüntüler de ortaya çıktı.