Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin başrolü Ebru Şahin’den ses getiren yeni proje!

Hercai dizisinin başrolü Ebru Şahin’den ses getiren yeni proje!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Haber – atv, Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’in gücünü sonunda fark etti! Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız bir haber sonunda ses getirdi. atv’de yayınlanan Hercai dizisinin başrol oyuncusu Ebru Şahin, bu haberimizden sonra büyük bir sürprize imzasını attı. Türk dizileri sayesinde yabancı ülkelerde birçok kişinin Türkçe öğrendiği biliniyor. Şili’de TVN kanalı Hercai dizisinin geri dönüşlerinden son derece memnun kalınca bir jest yaptı.

Şili’deki Türk dizisi hayranlarının Türkçe öğrenmelerini teşvik etmek için sosyal medya üzerinden çeşitli paylaşımlar yapan TVN kanalı, Türk dilinin ve kültürünün yayılmasına da hizmet etmiş oldu. atv’de sonunda Ebru Şahin’in yurt dışındaki bu gücünü fark ederek, TVN kanalına karşı bir jestte bulundu. Yabancı dizi hayranlarının Türkçe öğrenme sürecine Ebru Şahin kısa bir video ile katkıda bulunarak,çok önemli bir adım attı.

Hercai dizisinin başrolü Ebru Şahin'den ses getiren yeni proje! 7

Aslında böyle bir şeyin Türkiye’deki yayıncılar, yapımcılar tarafından çoktan sosyal medya ortamında başlatılması gerekirdi. Ancak Şili televizyonu bu konuyu fark ederek izleyicilerine Türkçe öğretmeye başladı. atv de bu furyaya katıldı.

Ebru Şahin’in yurt dışında ne kadar etkili bir isim olduğu biliniyor. atv, bu durumu ilk kez kullandı ve Ebru Şahin de İspanyolca konuşan izleyicilere Türkçe öğretmek için kısa bir video çekti. Umarız bu çabalar daha da artarak devam eder. Türk kültürü ve dilinin dünyada yayılması için dizi yıldızlarımız da severek bu konuya katkıda bulunacaktır.

İşte Ebru Şahin’in Türkçe öğrettiği video: