Ana sayfa Dizi Haberleri Gençliğim Eyvah dizisi ile atv büyük bir mesaj verdi!

Gençliğim Eyvah dizisi ile atv büyük bir mesaj verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi sektöründe hem yapımcılar hem oyuncular hem de set çalışanları yeni normalin nasıl olacağını merak ediyor. Sektördeki birçok kişi belirsizliği yaşıyor. Ancak atv, tam da bu dönemde yeni bir dizi başlatarak sektöre büyük bir mesaj verdi. Normalleşme yolunda atılan bu adım, dizi sektörü için de cesaretlendirici bir özellik taşıyor.

Gençliğim Eyvah dizisi, koronavirüs pandemisi nedeniyle duran setler artık yeniden çalışmaya başlayacağının da ilk işaretini veriyor. Arka Sokaklar ve Kuruluş Osman dizileri zaten hazır kadroları ile bir süre dinlenip, yeniden çekimlere başlamıştı.

Ancak Gençliğim Eyvah yeni bir dizi. Ekip ilk kez 18 Mayıs’ta buluştu ve çekimler başladı. Dizinin basın fotoğrafları da çekildi. Artık dizi sektöründe yeni yapımların başlayacağının işaretini de Gençliğim Eyvah vermiş oldu.

Yakında hem mevcut diziler hem de yeni diziler bir bir sete çıkarak çalışmalara başlayacaktır. Atv’nin attığı bu güçlü adım, dizi sektöründe diğer yapımları da tetikleyecek bir durum oluşturuyor.

Gençliğim Eyvah dizisi ile atv büyük bir mesaj verdi! 8

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, Deniz Yılmaz’ın yönetmen koltuğuna oturduğu, Ayhan Barış Başar ve Ünal Yeter’in kaleme aldığı atv ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi “Gençliğim Eyvah”ın cast çalışmaları tamamlandı.

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanan dizide Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin gibi başarılı isimler rol alıyor.

Gençliğim Eyvah dizisi ile atv büyük bir mesaj verdi! 9

Gençliğim Eyvah, aşkların, büyük sırların, beceriksizce çevrilen entrikaların komedisini izleyiciyle buluşturmak için gün sayıyor.