Ana sayfa Sosyal Medya Didem Balçın için düğün günü bir masal olarak geride kaldı! İşte en özel anlar!

Didem Balçın için düğün günü bir masal olarak geride kaldı! İşte en özel anlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Didem Balçın, aşktan umudunu kestiği bir dönemde eşi Can Aydın ile tanıştı. 6 ay birlikte flört eden çift, Mart ayında nişan yaptı. Haziran ayı için düğün planları vardı ama koronavirüs pandemisi nedeniyle 8 Mayıs günü kısıtlı katılımcının huzurunda nikah kıydılar.

Didem Balçın, düğünden canlı yayın yaparak gelemeyen arkadaşlarına neler yaşandığını internet üzerinden gösterdi. Oyuncu, hayranları için ise hazırlanan videoyu instagram hesabından yayınladı.

Didem Balçın, “Dost kötü gün dostu olunca elbet güzeldir. Ama en güzeli hem kötü hem iyi gün dostu olandır” notu ile düğün için kendisine yardımcı olan arkadaşları için bir teşekkür mesajı yayınladı.

“O gün bir masal olarak hatıramızda kaldı. Elbisemi çok ama çok sevdiğim, gelinlik değil beyaz bir elbiseydi aradığım” diyen oyuncu, instagram hesabından hem fotoğrafları hem de video görüntüleri yayınladığı. Aşağıdaki paylaşımdan kaydırarak görebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Dost kötü gün dostu olunca elbet güzeldir. Ama en güzeli hem kötü hem iyi gün dostu olandır. @demetgunsur ve o gün beni hazırlayanlar öyle işte. Bütün özel anlarda nişanda düğünde dostluğunun yanında alır ekipmanları @vj.weddings olarak ölümsüzleştirir anları. Yanında en tatlı yetenekli fotoğraf sanatçısı @sezenkansu evde çekilenleri ekibiyle mükemmelleştiren kocası.. @volkangnsr ne desem az.. Teşekkürler canlarım. Güzel maskelerime gelince benim canım Sema teyzem işledi elleriyle. @sema_bozkaya herkes bayıldı. Tacımı tekrar söylemezsem olmaz @mucuuuu yine harikalar yarattı. Makyajımı saçımı tabii Ki @mutlugenc__ yaptı. O gün bir masal olarak hatıramızda kaldı????❤️???????????????? elbisemi çok ama çok sevdiğim @rivus.com.tr den aldım.. gelinlik değil beyaz bir elbiseydi aradığım???? Photo: @sezenkansu ???????? Video: @vj.weddings Makyaj saç @mutlugenc__

Didem Balçın Aydın (@didembalcin)’in paylaştığı bir gönderi ()