Ana sayfa Dizi Fragmanları Gençliğim Eyvah dizisine yeni gelen oyuncu, tozu dumana kattı!

Gençliğim Eyvah dizisine yeni gelen oyuncu, tozu dumana kattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında eğlenceli sahneleri ile yaz ekranının sevilen yapımlarından olan Gençliğim Eyvah dizisi,8. yeni bölümü ile 3 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Dizinin yeni bölümüne Zehra Yılmaz, Çağla karakteri ile katılacak. 8. bölümden itibaren Çağla karakterinin senaryoda nasıl bir değişikliğe yol açacağı da merakla bekleniyor. Çağla’nın gelişi Ahmet ile Azra’nın da arasının açılmasına yol açıyor…

Gençliğim Eyvah dizisine yeni gelen oyuncu, tozu dumana kattı! 7

Dizide Ekin Mert Daymaz’ın canlandırdığı Ahmet ile Elif Doğan’ın canlandırdığı Azra Bozoğlu karakterleri arasındaki duygusal sahneler, komedi yapımını dram projesine dönüştürdü.

Gençliğim Eyvah dizisinin 8. bölümünden ikinci fragman yayınlandı. Ahmet ile Azra arasındaki dram sahneleri büyük dikkat çekti. Azra, “Senden nefret ediyorum Ahmet” derken, Ahmet de “Ben de senden nefret ediyorum” karşılığını veriyor.

“Bu aşkı sen bitirdin” diyerek karşılıklı olarak birbirlerini suçlayan Ahmet ve Azra’nın halleri fragmanda dikkat çekti. Ancak Burak Tozkoparan’ın canlandırdığı Zola ile Azra aşkına işaret eden görüntüler ise izleyicileri mutlu edecek. İkilinin eğlenceli hallerinin yanı sıra duygusal sahneleri de Gençliğim Eyvah dizisinde dikkatleri çekecek.

İşte Gençliğim Eyvah dizisinin 8. bölümünden ikinci fragman: