Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman’dan gözyaşları döktüren veda mesajı!

Tolgahan Sayışman’dan gözyaşları döktüren veda mesajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, Şampiyon dizisi hayranları tarafından Fırat Bölükbaşı karakteri ile büyük beğeni topladı. Oyuncu, rolü için özel hazırlıklar yaptı ve fiziğini de bir boksör fiziğine benzetmeye çaba harcadı.

Özel antrenmanların yanı sıra, çekimler sırasında fiziksel olarak yaralar da alan ünlü oyuncu, rolünü sahiplenmesi ile de takdir edildi. Ancak Şampiyon dizisi yolun sonuna geldi. İşte bu gerçek de dizinin hayranlarının gözyaşları akıtmasına neden oldu.

Son 2 bölümü kalan Şampiyon dizisinin planlanan çekimleri tamamlandı. Tolgahan Sayışman da veda mesajı ile tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Ünlü oyuncunun bu paylaşımı birçok Şampiyon dizisi hayranına gözyaşı döktürdü. Ancak oyuncu, yeni projesiyle yeniden ekranda olacağına da işaret etti. Hatırlanacağı üzere Sayışman, Şeref Sözü dizisinden gelen başrol teklifini kabul etmişti. İşte Tolgahan Sayışman’ın veda mesajı…

Herkese öncelikle ailesi ve sevdikleriyle birlikte mutlu bayramlar dilerim????. “Şampiyon” dizisinin son planını çekerek çekimlerini tamamlamış bulunmaktayız.”Şampiyon” için emek harcamış a dan z ye herkese ve desteklerini esirgemeyen izleyicilerimize sonsuz teşekkür ederim.Tekrar en kısa zamanda görüşmek üzere ???? ????…

Tolgahan Sayışman'dan gözyaşları döktüren veda mesajı! 7