Ana sayfa Dizi Haberleri Gençliğim Eyvah dizisinin kadın oyuncuları çok iddialı geliyor!

Gençliğim Eyvah dizisinin kadın oyuncuları çok iddialı geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazezetesi.com / Detay – atv’de ilk bölümü 15 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Gençliğim Eyvah isimli komedi dizisinin çalışmaları devam ediyor. Hazırlanan platoda sağlık önlemlerine dikkat edilerek yapılan çekimler neşe içinde sürüyor. Levent Ülgen, Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca dizinin usta oyuncu kadrosunu oluşturuyor. Genç isimler ise; Elif Doğan, Burak Tozkoparan, Ekin Mert Daymaz, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, Ecem Atalay, Beyti Engin olarak sıralanıyor.

Dizi TV programı setteki çekimlerde yaşananları görüntüledi. Oyuncular ile röportajlar da yapıldı. Dizide Nuriye Bozoğlu karakterini canlandıran Ulviye Karaca, uzun bir aradan sonra komedi yapımıyla izleyici karşısına çıkacak. Oyuncu, “Koronadan dolayı insanlar eve hapis oldular. Tekrar diziler seyrediyorlar. Bu yüzden atv seyircileri, sizler şanslısınız” diye konuştu.

Dizide Hacer Asmalı karakterini canlandıran Günay Karacaoğlu ise pandemi döneminde sıkıntılı bir süreç geçirdiğimizi hatırlattı ve “Hepimize güzel bir gülümseme yaratır inşallah” dedi.

Dizide Suzan Asmalı Bozoğlu karakterini canlandıran Bahar Süer her projenin başlangıcı gibi çok heyecanlı olduklarını ifade etti. Süer, “Cıvıl cıvıl, neşe dolu, aile içinde çok güzel bir iş olacak. Enerjisi çok yüksek” şeklinde konuştu.