Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Ömür’ü Ceren Benderlioğlu estetiğe mecbur kaldı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Ömür’ü Ceren Benderlioğlu estetiğe mecbur kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazezetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ömür karakterini canlandıran Ceren Benderlioğlu, 36 yaşında ve yavaş yavaş 40 yaşına doğru ilerlediğini söyledi. Dizi TV programına özel röportaj veren oyuncu, internet üzerinden sorulan soruları yanıtladı.

Çocukluk halinden bugüne çok fazla bir değişim yaşamadığını belirten ünlü oyuncu, orta okulda oynarken futbol topunun burnunun ucuna geldiğini ve uçtaki kıkırdağın kırıldığını ifade etti. “Bir tek onu yaptırdım, kırık olan kıkırdak toplandı” diyen oyuncu, yüzünde başka bir müdahale olmadığını söyledi.

Evde çilt bakımına özen gösterdiğini anlatan oyuncu, “17 yaşındaki genç kızlar gibi sivilce çıkartıyorum. Karbon bakımı yaptırıyorum. 1,5 seneye yakındır kaşlarımı bile aldırtmıyorum, doğal haline bıraktım. Saçlarımda hala boya yok. Saçım hala orijinal rengi” diye konuştu.

Ufak dokunuşlar olduğunu ama kendisinde büyük değişimler olmadığını belirten Ceren Benderlioğlu, kişisel bakımına her zaman çok dikkat ediyor.

Emir Benderlioğlu ile aşk evliliği yaptıklarını anlatan Ceren hanım, eşiyle birlikte olduğundan bu yana kendisini daha iyi tanımaya başladığını anlattı. Kendisini eğittiğini, üzüleceği konulardan uzak durduğunu anlatan oyuncu, gülebildiği ve gelişebildiği konulara yakınlaştı.

Bebek yağı ve zeytinyağını karıştırarak onunla bakım yaptığını anlatan oyuncu, saçlarının ucuna hindistan yağı sürüyor. Kükürtlü sabun kullanan oyuncu, hafta da bir maske de yapıyor.

Oyuncu, “Cildim için çok su içerim. Günde 3 – 3,5 litre su içiyorum. Sağlıklı beslenmemi bozsam da normalde soframda zeytinyağını, yeşilliği, proteinimi eksik etmemeye çalışıyorum” diye konuştu. Sporu bir yaşam felsefesi olarak uygulayan Ceren Benderlioğlu, sabah kalkıp spor yaptığını ve bunu da düzenli olarak sürdürdüğünü ifade etti.

Sporun cildine ve ruhuna iyi geldiğini anlatan oyuncu, gece uyuduğu zaman ney ve su sesi dinleyerek uyuyabildiğini belirtti.

Su ve yağmur sesine de bayıldığını anlatan oyuncu, aynı zamanda bir hayvan dostu. Küçük yaşlardan beri atlarla yakın olduğunu belirten Ceren Benderlioğlu, Allah’ın yarattığı bütün canlıları sevdiğini de vurguladı.