Ana sayfa Sosyal Medya Müge Anlı’nın programında herkesi şaşkına uğratan yenilik!

Müge Anlı’nın programında herkesi şaşkına uğratan yenilik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü sunucu Müge Anlı, geçtiğimiz hafta atv ekranında canlı yayınlara yeniden başladı. Ekip arkadaşları ile Türkiye’nin farklı noktalarında birbirinden değişik olayları izleyen Müge Anlı, yine dikkat çeken programlar yaptı. Müge Anlı’nın pandemi döneminde canlı yayınları durdurması çok konuşulmuştu. Ünlü sunucu koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle sorunlu olarak bu kararı aldığını açıklamıştı.

1 Haziran’da yeniden atv ekranına dönen Müge Anlı, herkesi şaşkına çeviren bir yeniliği de gösterdi. Aylardır birbirlerine sarılamayanlar için bir çözüm ürettiklerini belirten ünlü sunucu, sarılmak için özel bir paravan yaptıklarını söyledi.

Müge Anlı'nın programında herkesi şaşkına uğratan yenilik! 8

Müge Anlı ilk denemeyi de kendisi yaptı. Ünlü sunucu, “Yayına girerken hep şunu düşündüm; buluşacak insanlar, nasıl sarılacaklar. Onun da çözümünü bulduk. Stüdyomuzda yeniliklerimiz var” diyerek paravanın indirilmesini istedi.

Müge Anlı'nın programında herkesi şaşkına uğratan yenilik! 9

Sarılmalar için buldukları yöntemi ilk olarak manevi kızım dediği Sevcan ile yapan Müge Anlı, “Sevcan biz de 50 gündür sarılamıyoruz, gel sarılalım” diyerek ilk kez bu paravanı izleyicilere gösterdi.